«Συνεργαστείτε και βρείτε λύση»

«Συνεργαστείτε και βρείτε λύση»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, όμως το ενδιαφέρον του δεν παύει να υπάρχει. Ο Βραζιλιάνος στέλνει μήνυμα συνεργασίας προς τους μετόχους της ΠΑΕ, έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5) στις 12:00, τόνισε επίσης πως θα συνεχίσει να είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, ενώ υποστήριξε ότι θα του μείνει αξέχαστο το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

-Ποια είναι η πιο σημαντική σου στιγμή στην Ελλάδα αυτά τα τρία χρόνια. Το νταμπλ, η νίκη επί της Ρόμα ή αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό φέτος;

«Όλα αυτά αποτελούν για εμένα όμορφες αναμνήσεις... Ιδιαίτερα όμως όταν κοιτάω το παρελθόν μου έρχονται στο μυαλό δύο διαφορετικές εικόνες. Η πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα και το τελευταίο εντός έδρας ματς. Και φυσικά δεν μπορώ να μην θυμάμαι και τα δύο τρόπαια που πήραμε. Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο συνδυάζεις αυτές τις στιγμές, τις ωραίες στιγμές με ανθρώπους που ήταν κοντά σου, που τις βίωσες μαζί τους και βρίσκονται στο μυαλό όλων. Το τελευταίο ματς ήταν πραγματικά πολύ ιδιαίτερο και δεν θα το ξεχάσω. Την συμπεριφορά του κόσμου στο πρόσωπο μου. Ήταν κάτι πολύ έντονο από τη στιγμή που πάτησα στο χλοοτάπητα μέχρι το σημείο όπου έφυγα από το γήπεδο. Έξω από το Ολυμπιακό στάδιο υπήρχε κόσμος που γιόρταζε μαζί μου, και ήταν σαν να μου έλεγε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έζησα και προσέφερα εδώ. Ήταν μια πολύ έντονη και συναισθηματική μέρα για εμένα».

-Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στους ισχυρούς παράγοντες του Παναθηναϊκού τώρα που φεύγεις για να δούμε έναν πιο ισχυρό Παναθηναϊκό. Στους κύριους Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο, τον Κύριο Γιαννακόπουλο και τον κύριο Πατέρα. Όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν;

«Ως παίκτης του Παναθηναϊκού, γιατί έτσι νιώθω ακόμη, και σαν οπαδός του Παναθηναϊκού, γιατί θα συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα, θέλω να πω τα εξής... Ξέρω πως στη ζωή υπάρχουν κάποιες στιγμές παρεξήγησης. Κάποιες περίεργες καταστάσεις, αλλά πάντα υπάρχει και λύση. Ξέρω πολύ καλά πως όλοι αυτοί οι ισχυροί παράγοντες αγαπάνε τον Παναθηναϊκό πάρα πολύ. Πρέπει να συνεργαστούν και να βρουν μια λύση για το καλό της ομάδας και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που το αξίζει. Για ένα καλύτερο μέλλον για τον Παναθηναϊκό».

-Ποια είναι η γνώμη σου για το φαινόμενο Τζιμπρίλ Σισέ που είχε τόσο καλή επαφή με τα δίχτυα. Κάποιοι υποστηρίζουν πως όλη η ομάδα δούλευε για αυτόν και κάποιες φορές αυτό στοίχιζε, γιατί ο Παναθηναϊκός γινόταν προβλέψιμος;

«Είναι δύσκολο να μιλήσεις για ένα συγκεκριμένο παίκτη, πάντως, βοηθάει πολύ όταν σκοράρει. Βασικά εξαρτάται από τους υπόλοιπους παίκτες να παίζουν ως ομάδα. Υπάρχουν κάποιες ημέρες που μπορεί για παράδειγμα να μην είναι σε καλή διάθεση, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και σε αυτόν, αλλά και σε εμένα. Φυσικά αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας στην επίθεση, έχει το ένστικτο του γκολ, όμως και όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά για τον βοηθήσει να σκοράρει. Τον υποστηρίζει, του δίνει τη μπάλα και τρέχει για αυτόν στο γήπεδο. Για να του περάσει την μπάλα. Κάποιες φορές δεν βρίσκεται στο σωστό σημείο, είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Για όποιον παλεύει στο γήπεδο μπορεί πάντως, να συμβεί αυτό».



Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved