«Παρακαταθήκη για τον μέλλον»

«Παρακαταθήκη για τον μέλλον»

Ο Κώστας Μενδρινός έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα του Άρη.

Χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας κάνουν εδώ και περίπου 10 μέρες οι ποδοσφαιριστές του Άρη, σε μια περίοδο που τους δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους και να επιστρέψουν φρέσκοι και ανανεωμένοι στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου στα τέλη Ιουνίου.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Μενδρινός. Εν μέσω των διακοπών του, ο 26χρονος μέσος μίλησε στο ΑΡΗΣ FM, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα της ομάδας.

«Λείπουμε ήδη 10 μέρες. Μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία έχουμε ένα μεγάλο διάστημα, στο οποίο με κάποια τρεξίματα και ατομικά προγράμματα θα κάνουμε συντήρηση. Είναι λάθος για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να μένει αδρανής».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να μπει στα play offs, υπογράμμισε: «Στεναχωρηθήκαμε πολύ. Θα κοιτάξουμε όμως την επόμενη χρονιά να αναπληρώσουμε τα φετινά λάθη μας για να πάμε τον Άρη όσο πιο ψηλά γίνεται. Από εκεί και μετά, η εικόνα μας τις τελευταίες 5 αγωνιστικές  ήταν φανταστική και σίγουρα αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά. Είχαμε δίψα και πάθος για τη νίκη.

Βλέποντας την εικόνα των ομάδων που συμμετείχαν στα πλέι οφ  συνειδητοποιούμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αν συμμετείχαμε. Δεν έχει όμως νόημα να το συζητάμε. Κλείσαμε τη χρονιά με πολύ καλές εντυπώσεις. Εχουμε πολλές προσδοκίες για την επόμενη σεζόν και ο κόσμος του Άρη θα δει πολλά πράγματα».

Για τη συμβολή του Σάκη Τσιώλη στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές, δήλωσε: «Φυσικά και έχει μεγάλο μερίδιο. Βέβαια δεν είναι μάγος. Μας έκανε όμως να έχουμε πάθος στο γήπεδο, κάτι που μας έλειπε. Ήταν το μόνο που δεν είχαμε, διότι οι παίκτες του Αρη έχουν αξία και ποιότητα. Αυτό πιστεύω πως έκανε τη διαφορά και παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα».

Για το γεγονός ότι ο Άρης έχασε 22 βαθμούς στην έδρα του, είπε: «Είναι ανεξήγητο. Την επόμενη χρονιά, όμως, θα κοιτάξουμε να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως και τα εκτός έδρας, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και θα το κάνουμε».

Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, σχολίασε: «Ήταν κάτι το μαγικό. Κάναμε πράγματα, τα οποία δεν τα πιστεύαμε όταν έγινε η κλήρωση. Ο συνδυασμός, όμως, Ευρώπης, πρωταθλήματος και Κυπέλλου κουράζει ακόμα και τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τα συνδυάσεις όλα αυτά».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι έχει παίξει σε πολλές θέσεις στην πρώτη του χρονιά με τον Αρη, απάντησε: «Αυτό είναι στο χέρι του κάθε προπονητή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίζει η ομάδα του σε όποια θέση κι αν παίζει. Αυτό πρέπει να είναι η προτεραιότητα του κάθε παίκτη και μετά το σε ποια θέση θα παίξει».

Για την πρωταθλήτρια ομάδα Κ-20, τόνισε: «Αποτελείται από παιδιά που έχουν μέλλον, φτάνει να αξιοποιηθούν κατάλληλα. Υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, που πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα».

Μιλώντας για τον Νίκο Λαζαρίδη, ο οποίος αναδείχθηκε MVP μετά από σχετική ψηφοφορία, είπε: «Αναμφισβήτητα του αξίζει. Βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα. Έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και έδωσε σημαντικούς βαθμούς. Πιστεύω ότι πανάξια κατέκτησε αυτόν τον τίτλο».

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς, επεσήμανε: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πάντα δείχνει την αγάπη του στην ομάδα και αυτό πρέπει να κάνει και τώρα. Είναι δίπλα μας τόσο στις λύπες όσο και στις χαρές. Αυτό θα του το ανταποδώσουμε στο γήπεδο την επόμενη χρονιά».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved