Ώρα Γουέμπλεϊ, 40 χρόνια μετά

Ώρα Γουέμπλεϊ, 40 χρόνια μετά

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Greenteam στο Μαρούσι, η  παρουσίαση του επετειακού ρολογιού για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Στην εκδήλωση αυτοί βρέθηκαν αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες του «τριφυλλιού», μεταξύ των οποίων οι Τότης Φυλακούρης, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου και Κώστας Αθανασόπουλος. Την τωρινή ομάδα του Παναθηναϊκού, εκπροσώπησαν οι Αντώνης Πετρόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας και Χάρης Μαυρίας ενώ το παρών από την ομάδα Νέων έδωσε ο Σπύρος Φουρλάνος, ενώ από την ομάδα Εφήβων ο Ιμεράι Μαλντίν.

Στο περιθώριο της παρουσίας των επετειακών ρολογιών, δόθηκε στους παίκτες που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», μια αφίσα αναφερόμενη στη συμπλήρωση των 40 ετών από τον τελικό. Παράλληλα, οι οθόνες έδειχναν στιγμές από την πορεία των «πρασίνων», από την πορεία της ομάδας του Φέρεντς Πούσκας. Εξάλλου, ο Τζόρβας δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ. Εμείς πρέπει να δώσουμε συνέχεια στις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Παναθηναϊκού».

Στην εκδήλωση πέρα από τους ποδοσφαιριστές του… χθες και του σήμερα, έδωσε το «παρών» ο διευθύνων σύμβουλος της Greenteam, Βασίλης Παρθενόπουλος, που παρουσίασε στις δηλώσεις του την έκδοση του επετειακού ρολογιού.

«Σε λίγες μέρες η ομάδα του Παναθηναϊκού γιορτάζει 40 χρόνια από τη μεγαλύτερη διάκριση αθλητικού συλλόγους της χώρας με την παρουσία του στον τελικό του Γουέμπλεϊ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μία κορυφαία στιγμή της ομάδας που έχει κάνει περήφανους όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Αποτελεί τιμή και συγκίνηση να είμαστε ανάμεσα σε παίκτες του Γουέμπλει. Για την επέτειο λοιπόν των 40 χρόνων φτιάξαμε ένα ρολόι, το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα μεγάλη υπερηφάνεια».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Αντωνιάδης επισήμανε: «Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Green Team, γι αυτή την τιμή που μας γίνεται και η οποία είναι τα προεόρτια γιατί ανήμερα των 40 χρόνων σας ενημερώνουμε ότι θα κάνουμε μία γιορτή. Όπως ξέρετε όλοι το Γουέμπλει είναι η μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός έγινε ταυτόσημο της Ελλάδας. Όταν πηγαίναμε στην Ευρώπη και λέγαμε ότι είμαστε από την Ελλάδα όλοι μας έλεγαν για τον Παναθηναϊκό».

Ενώ την τωρινή γενιά των παικτών του Παναθηναϊκού, εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Τζόρβας που υποστήριξε: «Όταν ο κ. Βήχος μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω το ρολόι, ένιωσα δύο συναισθήματα, μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Συγκίνηση γιατί στο πίσω μέρος αναγράφονται τα ονόματα των παικτών και ένιωσα περήφανος γιατί ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω και να γίνω φίλος με όλα αυτά τα ονόματα που έχουν γράψει την μεγαλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού. Αν υπάρχει μία βαριά κληρονομιά που πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς οι νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού να προσφέρουμε ανάλογες στιγμές στους φίλους της ομάδας».

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού, που δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της τωρινής ομάδας αλλά και με τους παλαίμαχους άσους που οδήγησαν πριν 40 χρόνια το «τριφύλλι» στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με τα αυτόγραφα να έχουν την τιμητική τους.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν ως κύριο θέμα συζήτησης την εκπληκτική πορεία εκείνης της ομάδας ως το Γουέμπλεϊ, ενώ οι παίκτες της νυν ομάδας αλλά και οι παλαίμαχοι, πήραν ως δώρο για την παρουσία τους στην εκδήλωση το επετειακό ρολόι, που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό (μόλις 100 κομμάτια).



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved