«Προπονητή με όραμα για ΠΑΟΚ»

«Προπονητή με όραμα για ΠΑΟΚ»

Το νέο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ραπτόπουλος, μίλησε στον «Libero 107,4» κάνοντας απολογισμό της χρονιάς, για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ στο τέλος είπε πως είναι τιμή του που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Ποτέ δε μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Δε μπορώ να θεωρήσω αποτυχημένη τη χρονιά. Φτάσαμε στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και τρίτοι στο πρωτάθλημα. Μακάρι να παίρναμε το Κύπελλο και να βγαίναμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για την αποτυχία στο Κύπελλο: «Το άξιζαν το Κύπελλο οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 54 επίσημα παιχνίδια, κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Εδωσαν όλα τους το είναι και ήθελαν να προσφέρουν και μία παραπάνω χαρά. Αισθάνονται ότι δεν ανταμείφθηκαν».

Για το γεγονός ότι όσοι παίκτες φεύγουν έχουν καλή ανάμνηση: «Οι παίκτες δένονται πολύ με τον κόσμο. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που οι παίκτες γίνονται οπαδοί της ομάδας. Έρχεται ένας Λατίνος, ένας Ευρωπαίος και μετά από λίγο γίνεται κανονικός... ΠΑΟΚτσης. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι αυστηρός αλλά και δίκαιος».

Για το ερώτημα που υπάρχει για το νέο προπονητή: «Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να περιμένει το νέο προπονητή. Ειδικά από τη στιγμή που λύθηκε η συνεργασία με τον προηγούμενο προπονητή, με έναν άνθρωπο εργατικό και καλό τεχνικό. Το θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και θέλουμε όλοι να φέρουμε τον καλύτερο προπονητή που θα φέρει και όραμα στον κόσμο. Μιλάμε πάντα μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου. Να έρθει ο άνθρωπος που θα πάρει την ομάδα από το χέρι και θα την πάει ψηλά».

Για το οικονομικό: «Είναι ένα θέμα που αφορά τους πάντες, όχι μόνο τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει εμπειρία στους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα και ειδικά ο πρόεδρος που μπορεί να χτίσει μία ομάδα. Πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποκτήσει την παραγοντική εμπειρία».

Για το λόγο που επέλεξε να μπει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνο δε χάνεις όταν ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ. Όταν αγαπάς το σύλλογο και σου ζητηθεί να βοηθήσεις και ειδικά από έναν άνθρωπο όπως ο πρόεδρος, είναι τιμή για τον καθένα. Δεν είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, ούτε μπορώ να κερδίσω κάτι, αλλά αυτό που μπορώ να κάνω για την ομάδα μου θα το κάνω».

Για τον δικό του ρόλο στην ΠΑΕ: «Εχουν γίνει μεμονωμένες συναντήσεις με τον πρόεδρο. Εμείς ως διοίκηση είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν. Εγώ μπορώ να βοηθήσω και στο PAOKAction, θα συνεργαστώ με τους ανθρώπους του τμήματος μάρκετινγκ. Είναι το κοινωνικό προφίλ του ΠΑΟΚ και θέλει να βοηθάει κόσμο. Εφόσον αναπτυχθεί θα έχει πολύ μεγάλη σημασία. Το PAOKAction αυτήν τη στιγμή το χειρίζονται άτομα του τμήματος μάρκετινγκ. Αρα εγώ εφόσον βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι θα το αναπτύξουμε μαζί με τα συγκεκριμένα άτομα».



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved