«Δεν πετύχαμε όσα θέλαμε φέτος»

«Δεν πετύχαμε όσα θέλαμε φέτος»

Λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του, ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά τόνισε: «Σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και δεν φτάσαμε μέχρι τους στόχους μας, αλλά ήταν πολύ σημαντικό ότι φτάσαμε να παίξουμε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Και εύχομαι του χρόνου να είμαστε πιο υγιείς και δυνατοί για να μπορέσουμε να παίξουμε και πάλι σε εξίσου σημαντικά παιχνίδια και να πετύχουμε αυτή τη φορά περισσότερα, κερδίζοντας αυτά τα μεγάλα ματς. Διότι το πιο σημαντικό είναι το μεγάλο ταξίδι που κάναμε φέτος και θέλουμε να επαναλάβουμε και του χρόνου, αλλά αυτή τη φορά έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία να φτάσουμε πιο μακριά».

Ο Ισπανός παραδέχθηκε ότι φέτος ο ΠΑΟΚ παραήταν άτυχος: «Είναι γεγονός ότι φέτος σταθήκαμε άτυχοι σε πολλά ματς και όχι μόνο. Είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Ναι ήμασταν άτυχοι φέτος. Αλλά γενικότερα ήταν μία καλή σεζόν, παρότι δεν πετύχαμε ακριβώς τους στόχους μας. Συνολικά ήταν μία σεζόν με πάρα πολλά παιχνίδια, με πολλές καλές στιγμές, αλλά και κάποιες άσχημες. Ήταν μία χρονιά με πολλές διακυμάνσεις, στην οποία δεν πετύχαμε όλα όσα θέλαμε, αλλά παλέψαμε παντού, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γινόταν. Προσωπικά πιστεύω ότι ξεκίνησα καλά τη χρονιά, αλλά μετά είχα τον τραυματισμό που με κράτησε πίσω. Στο τέλος, όμως, στα πλέι οφ ξαναβρήκα το ρυθμό μου και συνολικά πιστεύω ότι έκανα μία καλή σεζόν με την ομάδα, χωρίς όμως να πετύχουμε να φτάσουμε μέχρι εκεί που θέλαμε. Ωστόσο, το τελικό πρόσημο της χρονιάς νομίζω ότι ήταν θετικό. Και εκεί που τα καταφέραμε καλύτερα ήταν σίγουρα στην Ευρώπη. Φτάσαμε μέχρι τους «32» και δεν πήραμε την πρόκριση για τους «16» από ατυχία και μόνο.

Δεν κερδίσαμε κάποιον τίτλο κι αυτό μας αφήνει μία πικρή γεύση. Νομίζω ότι φτάσαμε κοντά στο Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας πλήγωσε ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ στον ημιτελικό μέσα στην Τούμπα. Στο πρωτάθλημα μπήκαμε στα πλέι οφ και κάναμε καλά παιχνίδια, όμως μας στοίχισαν τα δύο ματς στην Αθήνα, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα και ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε στα πλέι οφ με τρεις βαθμούς κι εμείς με μηδέν. Εκεί κρίθηκαν πολλά, γιατί μέσα στα πλέι οφ εμείς μαζέψαμε περισσότερους βαθμούς», κατέληξε ο Ισπανός.

Τι συναισθήματα τού άφησε η σεζόν που πέρασε, στη διάρκεια της οποίας είχε και ένα σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε για 2,5 μήνες εκτός γηπέδων; «Εκείνοι οι μήνες που είχα το πρόβλημα με το γόνατο ήταν πολύ δύσκολοι για μένα. Όπως και όταν γύρισα στην Ελλάδα μετά από τρεις επεμβάσεις και περίμενα να ξαναμπώ με την ομάδα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και χρειάζονταν να περιμένω», επισήμανε. «Με βοήθησε πολύ ο γιατρός, ο κ. Ράλλης. Του οφείλω μεγάλη ευγνωμοσύνη και για το ταξίδι που είχε κάνει στην Ισπανία για να με φροντίσει».

Μιλώντας ο Βιτόλο για το μέλλον του είπε: «Ο εκπρόσωπός μου μίλησε με τον ΠΑΟΚ. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, θέλω να συνεχίσω και έχω αποδείξει μέσα στο γήπεδο ποιος είμαι και πόσο πονάω την ομάδα. Έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα και σε κάθε περίπτωση θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved