Πατρική στήριξη

Πατρική στήριξη

Ο πατέρας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου επιβεβαίωσε πως η μεταγραφή του «Παπ» στην Τζένοα, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Χαράλαμπος Παπασταθόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο «Φως των Σπορ», στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση της μεταγραφής του γιου του στην Τζένοα:

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει τίποτα κλεισμένο από εμάς! Είμαστε σε διαπραγμάτευση. Στείλαμε τον μάνατζερ του παιδιού στην Ιταλία, για να μιλήσει. Το μόνο που έχει γίνει είναι ότι συμφώνησε η Μίλαν με τη Τζένοα, αλλά συμφώνησαν χωρίς τον ξενοδόχο!

Τα όσα έχουν γραφτεί είναι είτε εκ του πονηρού διοχετευμένα, είτε από άγνοια. Ο Σωκράτης έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τη Μίλαν. Λήγει το 2015. Αν θέλει ο Σωκράτης φεύγει, αν δεν θέλει, δεν φεύγει. Η Τζένοα θέλει πιθανώς να πάρει τον Σωκράτη για να τον πουλήσει και να βγάλει χρήματα. Δεν είναι κακό αυτό, εμείς καταλαβαίνουμε τις ομάδες, όμως ο παίκτης έχει συμβόλαιο και πρέπει να ερωτηθεί. Ο μάνατζερ του παιδιού θα τους μεταφέρει ότι κακώς ο παίκτης δεν ερωτήθηκε και ότι δεν φεύγει αν δεν συναινέσει για το που θα πάει. Ξέρετε, η Μίλαν είναι μεγάλος σύλλογος, δεν διώχνει κανέναν. Διαπραγματεύσεις κάνει και ανταλλαγές για τα συμφέροντά της. Ο Μπερλουσκόνι έχει προσλάβει 35.000 εργαζόμενους όλα αυτά τα χρόνια στις επιχειρήσεις του και δεν έχει διώξει κανέναν».

Ακόμα, μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον διεθνή αμυντικό:

«Σε εμάς δεν ήρθε κανείς, δεν έχει γίνει συζήτηση ακόμα. Τουλάχιστον η Μίλαν δεν μας έχει πει κάτι για Ολυμπιακό. Ξέρω όμως ότι η Λιόν τον ζήτησε από τη Μίλαν. Τα πράγματα είναι φλου, τίποτα δεν υπάρχει σίγουρο, όλα είναι ανοιχτά. Καθόλου σίγουρο δεν είναι ότι ο Σωκράτης θα παίξει στη Τζένοα την ερχόμενη σεζόν.

Ισχύει αυτό ακριβώς που σας είχα πει. Αν είναι να γυρίσει ο Σωκράτης στην Ελλάδα, θα γυρίσει μόνο για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, δήλωσε άγνοια σχετικά με την ποδοσφαιρική αξία του Ντιντάκ:

«Προσέξτε τι θα σας πω. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μιλάει με τη Μίλαν για τον Ντιντάκ μπορεί να μιλάει και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά για τους δικούς της λόγους να μην μας το έχει πει ακόμη η Μίλαν. Όπως δεν μας το είχε πει η Μίλαν και για το ενδιαφέρον της Λιόν. Το κράταγε κρυφό. Εμείς από τη Λιόν το μάθαμε, απλά γιατί ήρθε σε εμάς η Λιόν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει έρθει ακόμη σε εμάς. Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορεί να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη…

Όχι, δεν έχουμε μιλήσει για αυτό το παιδί (Ντιντάκ). Όμως για να είναι στη Μίλαν σίγουρα είναι καλός παίκτης».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved