«Δυναμώνει η Λέσχη»

«Δυναμώνει η Λέσχη»

Ο Γιάννης Γρανούζης με αφορμή τις διαδικασίες για την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος τόνισε ότι η Λέσχη Φίλων Άρη θα είναι έτοιμη να βοηθήσει όποτε και εάν αυτό της ζητηθεί.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν θα αποδειχτούν στην επικείμενη γενική συνέλευση των μετόχων, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στα λεγόμενα του Παναγιώτη Στεφανίδη περί μη σωστής λειτουργίας της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γρανούζη:

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Κάναμε αυτό που προέβλεπε το καταστατικό μας. Μεταφέραμε απλά στους μετόχους το μήνυμα που έδωσε ο κόσμος με την ψήφο του.
Προτείναμε τους νικητές των εκλογών ως υποψήφια μέλη για το ΔΣ της ΠΑΕ, ψηφίστηκε από τη Λέσχη, τον ΑΣ και τα πληρεξούσια που έχουμε στα χέρια μας και δόθηκε εντολή να ξεκινήσει η νέα διετία για την διοίκηση του κ.Αθανασιάδη», ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο των διαδικασιών τόνισε: «Διαπιστώσαμε ψηλό επίπεδο, αρμονία, ησυχία στον τρόπο εκλογής. Τις όποιες
ενστάσεις έχουμε, θα τις εξετάσουν οι νομικοί της Λέσχης και αναλόγως θα ζητηθεί αλλαγή στο καταστατικό μας».

Για τον αν η Λέσχη Φίλων Άρη έχει τη δυνατότητα να βελτιωθεί: «Τέλειος δεν είναι κανείς. Πόσω μάλλον η Λέσχη ως νέος οργανισμός. Το μέγεθός της ολοένα και αυξάνεται, αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά το ευχάριστο είναι ότι η δύναμη της Λέσχης αριθμεί άνω των 60 δικηγόρων, οι οποίοι βοηθούν ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα. Είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα, γιατί κάθε μέρα όλο και κάτι νέο γεννιέται».

Για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Στεφανίδη ότι η Λέσχη δεν λειτούργησε καλά είπε: «Οι απαντήσεις θα δοθούν στην Γενική Συνέλευση του Ιουνίου. Σε πολλά από τα συμβούλια συμμετείχε και ο ίδιος και έχει πει τις απόψεις του. Είδε τον δημοκρατικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Λέσχη. Θα αποδείξουμε το πώς ενεργήσαμε με βάση τις καταστατικές διατάξεις, θα αναφέρουμε τα προβλήματα και θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας για να παρθούν αποφάσεις από το σώμα, για την βελτίωση και τη λειτουργία του Φορέα».

Κλείνοντας, ο κ. Γρανούζης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει λέγοντας: «Το έργο της διοίκησης είναι δύσκολο, διότι ας μην ξεχάσουμε την κακή οικονομική συγκυρία που ζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και μια ΠΑΕ δεν μένει αλώβητη από την όλη κατάσταση. Χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις τους, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα για το μέλλον. Εμείς, σαν Λέσχη, θα είμαστε κοντά,  θα έχουμε το νου μας και όποτε χρειαστεί και δούμε ότι ξεφεύγει η κατάσταση οικονομικά, θα επέμβουμε. Προτιμώ την πλήρης εξυγίανση της ομάδας, παρά να γίνουν θεαματικές κινήσεις. Τον λόγο φυσικά τον έχει η διοίκηση της ΠΑΕ, εμείς περιμένουμε να δούμε».



Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved