Διοίκηση με κοινωνικό πρόσωπο

Διοίκηση με κοινωνικό πρόσωπο

Tο να έχεις διαφορετική άποψη είναι σεβαστό, όμως είναι ανεπίτρεπτο να αποδίδεις διάφορους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Επειδή λοιπόν τον τελευταίο καιρό κατηγορήθηκα από κάποιους για τις απόψεις που κατέθεσα –μέσω της καθημερινής επικοινωνίας που έχω από το Onsports με τον κόσμο του Αρη και όχι μόνο- σχετικά με την εκλογική διαδικασία και ποιο θεωρώ από τα υποψήφια διοικητικά σχήματα που συμμετείχαν στην διεκδίκηση της διοίκησης της ΠΑΕ Αρης για την επόμενη διετία ότι έχει την εμπειρία τα στελέχη και δίνει όραμα και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για την επόμενη μέρα της ομάδας, πριν καλά καλά συμπληρωθεί μια εβδομάδα από τις εκλογές, ήρθε η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης, η οποία είναι άκρως θετική, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, αλλά και τις ευαισθησίες που έχει στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Αναφέρομαι, όπως θα καταλάβατε, στις τιμές που ανακοινώθηκαν για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες των «πακέτων». Μάλιστα, κάνοντας και μια σύγκριση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, διαπίστωσα ότι συγκριτικά είναι οι μεγαλύτερες μειώσεις που έχουν γίνει.

Και δεν είναι μόνο αυτές, καθαυτές οι μειωμένες τιμές στα διαρκείας. Υπάρχουν σημαντικά προνόμια και για τους κατόχους τους. Προνόμια, που πολλές φορές περνούν στα… ψιλά. Όπως για παράδειγμα, οι έξι άτοκες δόσεις ανεξαρτήτου ποσού. Κάτι, που, απ’ όσο γνωρίζω, οι περισσότερες ΠΑΕ δεν εφαρμόζουν αυτό το μέτρο. Ή αν θέλετε δεν το εφάρμοζαν στην μέχρι τώρα πολιτική τους για τα διαρκείας.

Οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ Αρης, λοιπόν, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τα σημεία των δύσκολων οικονομικά καιρών που διανύουμε, ανακοίνωσαν αυτές τις τιμές, θέλοντας παράλληλα με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας για την συγκλονιστική του παρουσία στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σίγουρα ο κάθε οπαδός το φετινό καλοκαίρι θα σκεφτεί πολύ περισσότερο, από άλλες χρονιές, να βάλει το χέρι στην τσέπη και να αγοράσει ένα διαρκείας. Όμως από την στιγμή που διαπιστώνει ότι μια διοίκηση, όπως αυτή που υπάρχει στους «κίτρινους», νοιάζεται για αυτόν και προσπαθεί να τον διευκολύνει οικονομικά με κάθε τρόπο, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, θα κάνει πιο εύκολα την κίνηση.

Και να ξέρετε ότι πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, τις νίκες, το καλό ποδόσφαιρο και την καταξίωση, ο οπαδός θέλει να υπάρχει και μια διοίκηση με ευαισθησίες, η οποία να λαμβάνει τα μηνύματα των καιρών και να τα αξιοποιεί προς όφελός τους.



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved