«Θέλω να μείνω, αλλά…»

«Θέλω να μείνω, αλλά…»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με την προϋπόθεση ότι θα ξέρει τι θα γίνει στην ομάδα σε διοικητικό επίπεδο, παίρνοντας τις διβεβαιώσεις, που θα εγγυώνται οτι η ομάδα θα είναι δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γάλλος διεθνής άσος, σε δηλώσεις του, εκτός από το θέμα με την παραμονή του, τόνισε ότι η αβεβαιότητα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν είναι κάτι που αρέσει στους παίκτες, ενώ κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, άφησε να εννοηθεί ότι ήταν πετυχημένη.

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο Μπουμσόνγκ είπε:

«Ήταν μία δύσκολη σεζόν, αλλά είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε τα πλέι οφ. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον συμμετέχουμε στα προκριματικά. Βέβαια δεν έχουμε μπει στους ομίλους, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Αρχίσαμε τη διοργάνωση άσχημα, αλλά κάναμε τρεις νίκες στον δεύτερο γύρο και αντιστρέψαμε την κατάσταση, με ενότητα και δύναμη».

Για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, τόνισε:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους. Είμαι χαρούμενος που παίζω στον Παναθηναϊκό. Όμως πρώτα πρέπει να έχω μία ξεκάθαρη άποψη για όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, στη διοίκηση. Γνωρίζω ότι ήταν δύσκολη χρονιά, η ομάδα δεν έχει πρόεδρο. Αυτή η αβεβαιότητα δεν είναι άνετη για εμάς τους ποδοσφαιριστές και όλοι θέλουμε να ξέρουμε το πλάνο της επόμενης σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί. Εγώ θέλω να το ξέρω αυτό. Ότι θα έχουμε μία ομάδα δυνατή. Εγώ θέλω να είμαι εδώ την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη διοίκηση της ομάδας».

Για τις επαφές του με τη διοίκηση, σχολίασε:

«Όχι ακόμα. Ο κύριος Γόντικας βρίσκεται κοντά στην ομάδα, αλλά θέλουμε περισσότερη υποστήριξη. Δεν είχαμε σύνδεσμο με τη διοίκηση και αυτό είναι δύσκολο. Φυσικά, εμείς έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, από τη διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Όλοι μαζί να δουλέψουμε για να βρούμε τη λύση. Εάν είσαι μέτοχος αυτής της ομάδας, εάν είσαι οπαδός της, τότε σημαίνει ότι την αγαπάς. Πρέπει όλοι από τη θέση μας, να κάνουμε το καλύτερο για αυτή».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Δεν αρχίσαμε καλά τα πλέι οφ και ξέρω ότι τους απογοητεύσαμε. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή. Πρέπει να προσπαθείς μέχρι το τέλος. Δεν αρχίσαμε καλά, αλλά στο τέλος νικήσαμε και τους δώσαμε μία μικρή χαρά σε μία δύσκολη χρονιά για το σύλλογο».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved