«Δεν θα υπογράψουν οι Κύπριοι»

«Δεν θα υπογράψουν οι Κύπριοι»

Για ακόμη μια φορά, ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης χαρακτήρισε ως off shore εταιρία την Couvra Holdings Ltd, τονίζοντας πως η υπόθεση θα τελειώσει αρνητικά σε λίγες μέρες, καθώς οι Ελληνοκύπριοι επιχειρηματίες θα κάνουν πίσω.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε αρχικά: «Πρόκειται για μια off shore εταιρία. Υπάρχει ένας Έλληνας αντιπρόσωπος, που έχω δώσει το λόγο μου να μην πω ποτέ το όνομά του. Σήμερα έχουμε συμβούλιο και κανείς σύμβουλος, πλην εμού, δεν ξέρει απολύτως τίποτα. Σήμερα θα ενημερωθούν οι σύμβουλοι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αξιοπιστία αυτής της εταιρίας: «Υπάρχει επενδυτής που θα δώσει 50, έστω και 10 εκατ. ευρώ; Εγώ δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει Κύπριος να κάνει αυτό το πράγμα για το κέφι του. Όταν το πιστεύετε, τι να σας πω; Μακάρι να έχω λάθος. Επειδή επιμένουν, τους έχουμε στείλει ένα προσύμφωνο, που αν το υπογράψουν, εγώ θα κάνω τούμπες».

Αναφερόμενος στον κ. Κατσιφαράκη, ο οποίος είναι αυτός που έφερε σε επαφή τους Ελληνοκύπριους με τον Πανιώνιο, τόνισε: «Ο κ. Κατσιφαράκης είναι ένας επιστήμονας που ο Θεός του έδωσε τα χέρια του τα χρυσά. Έχει και παράρτημα στην Κύπρο».

Ενώ για τη δική του παρουσία σε μια συνάντηση με τους Ελληνοκύπριους, τόνισε: «Δεν είμαι κανένα κορόιδο, πήγα σε ένα ραντεβού, αν πήγαινα συνέχεια κατάλαβα ότι θα εκτεθώ και δεν ξαναπήγα. Στεναχωριέμαι για τον κ. Τσακίρη. Εφυγε και μας χάρισε τον Πανιώνιο. Εχουμε εξοφλήσει όλους τους παίκτες. Θα τον υπερασπίζομαι ότι και να γίνεται. Πριν από δύο μέρες τον ενημέρωσα για το ΔΣ.

ο Έλληνας έχει δυσμενή στον Τειρεσία. Δεν το θεωρώ σοβαρό. Ήδη ο κ. Τσακίρης έχει στα χέρια του το προσύμφωνο που είναι σοβαρό και αν το υπογράψουν, θα ζητήσω 100 φορές συγνώμη. Δεν θα το υπογράψουν και σε 2-3 μέρες θα τελειώσει το θέμα.

Θα έχουμε διαφάνεια. Έχουμε αναθέσει αυτό το πράγμα στον κ. Βεντούρη. Μακάρι να κάνω λάθος. Ηδη, τους ποδοσφαιριστές που είχαν λογικά συμβόλαια, τους πληρώσαμε και έφυγαν. Πέντε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε, ενώ υπάρχουν και δύο δικά μας παιδιά, οι Κοντοές και Γουνδουλάκης, που ενδεχομένως σήμερα να μιλήσουμε.

Παράλληλα, έχουμε την ευτυχία που έχουμε τον κ. Λεμονή, που δέχθηκε προς τιμήν του να παραμείνει έστω κι αν δεν του κάνουμε μια μεταγραφή, με τους νέους».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Εστογιάνοφ: «Έχει συμβόλαιο 450.000 ευρώ στον Πανιώνιο. Προχθές έβαλε γκολ. Παρακολουθούμε. Υπάρχει σκέψη να μείνει ελεύθερος στην πατρίδα του, το μισό ΔΣ συμφωνεί έτσι και το άλλο να τον φέρουμε στην Αθήνα. Οι κ.κ. Βεντούρης, Τσακίρης, λένε ότι πρεπει να λύσουμε το συμβόλαιό του και να μην πληρώσουμε 450.000 ευρώ. Αλλοι λένε να τον φέρουμε, γιατί μετά τους πρώτους 6 μήνες θα μπορούμε να τον πουλήσουμε. Ο ΠΑΟΚ δεν θα τον πάρει, γιατί δεν τον αφήνουμε».

Ενώ για τον Κοντοέ, κατέληξε: «Ενας παίκτης όταν θέλει να παει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Πανιώνιο. Όμως να έχετε υπόψιν σας ότι τα παιδιά αγαπάνε περισσότερο τον Πανιώνιο από ότι το χρήμα».



Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved