«Συνεχίζονται οι συνεργασίες»

«Συνεχίζονται οι συνεργασίες»

Για τα εισιτήρια διαρκείας, το τούνελ των ευχών αλλά και την επίσημη εμφάνιση της ομάδας για τη νέα σεζόν μίλησε ο διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Ελευθερούδης.

Ο διευθυντής της «κίτρινης» ΠΑΕ, με δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «ΑΡΗΣ FM»:

Στην αρχική του τοποθέτηση μίλησε για τις προσφορές που έχει κάνει η ΠΑΕ στα εισιτήρια διαρκείας τονίζοντας: «Φέτος είχαμε 30% απώλειες στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων. Έπαιξαν ρόλο φυσικά οι αγώνες του Europa League αλλά και η οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα. Οι τιμές που έχουμε διαμορφώσει για τη νέα χρονιά είναι σαφώς πεσμένες σε σχέση με πέρυσι.

Φέτος κάναμε την εξής καινοτομία. Μειώσαμε συνολικά για όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας, το 10%, στην περίοδο της προσφοράς. Κάναμε έκπτωση στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης 20%. Αυτό αγγίζει και το 25% αν κάποιος είναι άνεργος. Πιστεύουμε πως τέτοιες εκπτώσεις δεν έχει ξανακάνει η ΠΑΕ Άρης. Δεν μπορεί να κατέβει πιο κάτω η τιμή διότι το ποσοστό που μένει για την ΠΑΕ είναι 50%».

Για τις ειδικές τιμές αλλά και τις διευκολύνσεις που έχει κάνει η ΠΑΕ σχετικά με τους τρόπους εξόφλησης είπε: «Όσοι προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα έχουν ακόμα πιο προνομιακές τιμές. Ακόμα, μέχρι τις 15 Ιουνίου οι παλαιοί κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους. Μετά απελευθερώνεται η θέση και μπορεί να την πάρει όποιος θέλει.

Επίσης κάτι ακόμα σημαντικό είναι ότι δημιουργήσαμε τις έξι άτοκες δόσεις ανεξαρτήτως ποσού. Οι περισσότερες ομάδες δεν το κάνουν αυτό. Βάζουν ένα όριο από 300 ευρώ και πάνω. Εμείς το κάνουμε ανεξαρτήτου ποσού. Επιπλέον, θα δίνουμε την επίσημη φανέλα της ομάδας για την επόμενη χρονιά με έκπτωση 30%. Είναι ένα δώρο για τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας. Aπό εκεί και πέρα σκεφτόμαστε κάποιες εμφανίσεις της περσινής χρονιάς να τις προσφέρουμε σε κάποια ειδική τιμή στην περίοδο του Ιουνίου».

Αναφορiκά με τις εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα χρονιά, υπογράμμισε: «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα υπάρχουν τρεις εμφανίσεις. Η μία θα είναι ριγέ, η δεύτερη θα είναι μαύρη στην οποία θα χρησιμοποιηθεί ξανά, μετά από τρία χρόνια, το χρώμα φλου. Η τρίτη εμφάνιση, η οποία θα είναι και εντυπωσιακή, θα είναι σε μοβ χρώμα, σαν αυτή της Φιορεντίνα».

Για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ με τις ευχές των φιλάθλων στο τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, δήλωσε: «Αυτό υπάρχει σε τρία γήπεδα. Μέσα σε αυτά είναι και της Φιορεντίνα, στην αριστερή είσοδο του γηπέδου. Ακόμα υπάρχει στο γήπεδο της Πενιαρόλ και στην Ουνιβερσιτάλ Καθόλικα. Το έχει κάνει επίσης η Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για τα μέλη της όπως και η Μάντσεστερ Σίτι.

Το δικό μας είναι κάτι πρωτότυπο, μια φρέσκια ιδέα. Είναι καλό που τα τελευταία χρόνια ο Άρης εφαρμόζει κάποιες καινοτομίες και στη συνέχεια ακολουθούν και άλλες ομάδες. Θα υπάρχουν και άλλες τέτοιες καινοτομίες μέσα το καλοκαίρι που θα αφορούν πρωτοποριακές ιδέες για την ανάπτυξη του μάρκετινγκ όπως κάποιο φιλικό με κάποια μεγάλη ομάδα.

Υπάρχει ήδη συμφωνητικό με την Μπόκα Τζούνιορς, το οποίο δεν έχουμε παραμελήσει. Τουλάχιστον μια φορά ανά δεκαπέντε μέρες ανταλλάσουμε mails. Μάλιστα έχουμε πρόταση για να υπάρχουν είδη της Μπόκα Τζούνιορς στην μπουτίκ του Άρη. Επίσης μιλάμε με ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, κυρίως στο θέμα του σκάουτινγκ. Επειδή όμως θα υπάρξουν εκπλήξεις που αφορούν τη συνεργασία μας με άλλες ομάδες, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας επανήλθε τονίζοντας: «Αν έρθει κάποιος άνεργος, η κάρτα ανεργίας του πρέπει να ισχύει. Για το θέμα της Λέσχης θα ορίσουμε κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα που να προσφέρονται τα είδη του ARIS Megastore σε πολύ προνομιακές τιμές, 30-35% κάτω, για τα μέλη της Λέσχης. Θα ανακοινώνονται μια εβδομάδα πριν από την ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Φορέα για να δημιουργείται δύο με τρεις φορές το μήνα.

Αυτή τη στιγμή έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο χώρο στη μπουτίκ στον οποίο κατά 60% δουλεύει παρακαταθήκη. Αυτό σημαίνει ότι εμείς έχουμε εμπορεύματα τα οποία δεν αγοράζει η ΠΑΕ Άρης. Υπάρχουν και όταν πωλούνται, αποδίδουμε την αξία τους. Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση και για αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Φλόγα Α.Ε. και τον κ.  Αλέξη Αντωνιάδη. Δεν στοκάρονται προϊόντα πλέον στο Megastore.

Επίσης είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει και το grill στην μπυραρία το οποίο μέσα στον επόμενο μήνα θα είναι έτοιμο. Να ενημερώσουμε επίσης ότι ταυτόχρονα με τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι ανοικτή και η μπυραρία η οποία ήταν ανοικτή στους αγώνες, αλλά επειδή απασχολούσε τέσσερα και πέντε άτομα προσωπικό με ΙΚΑ, είναι λογικό ότι πρέπει να κοιτάξεις αν υπάρχουν απώλειες ή κέρδη και από εκεί και πέρα πρέπει να κανονίσει η ΠΑΕ και η Άρης Εμπορική στο θέμα των καταστημάτων».

Για τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση σχετικά με τα διαρκείας, τόνισε: «Ο πρώτος στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό. Είναι το θέμα των τιμών που βάλαμε και ότι περίπου στις 20 Ιουνίου  θα ξεκινήσει το online σύστημα, το οποίο θα είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, μέσα από το site της ΠΑΕ και της εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε. Μόνο με αυτή την κίνηση, πιστεύω ότι θα αυξηθούν οι πωλήσεις των διαρκείας ειδικά στην επαρχία», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Αν σκεφτούμε ότι ο Άρης θα επιστρέψει από την προετοιμασία για φιλικό τις 16 Αυγούστου, σημαίνει ότι η ομάδα θα είναι τρεις μήνες εδώ χωρίς αγώνα. Σκεφτόμαστε να γίνει μια εκδήλωση και να εμφανιστεί η ομάδα στην πρώτη προπόνηση στις αρχές Ιουλίου, πριν φύγει για το Καρπενήσι.

Πέρα από αυτά, το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας είναι πολύ σημαντικό ειδικά για το διάστημα μέχρι 30 Ιουνίου.

Σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, επεσήμανε: «Βάσει του πλάνου με τον κ. Τσιώλη και των εισηγήσεων των οποίων έχουμε η ομάδα θα παίξει δύο φιλικά στο Καρπενήσι, τυπικού χαρακτήρα, θα παίξει στο Ζέεφελντ τρεις αγώνες ενώ υπάρχει περίπτωση και για τέταρτο. Η ομάδα μετά θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να δώσει δύο φιλικά στην περιοχή της Τοσκάνης με πιθανούς αντιπάλους την Φιορεντίνα, τη Σιένα και τη Μπολόνια. Αν δεν γίνει αυτό θα πάμε στην Ισπανία.

Η ομάδα θα επιστρέψει περίπου στις 14 Αυγούστου και από εκεί και πέρα θα δώσει ένα αγώνα στις 17 Αυγούστου και ένα ακόμα φιλικό μικρότερης εμβέλειας. Για εμάς είναι πολύ εύκολο να κλείσουμε ένα φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς η οποία θα βρίσκεται εκείνη την περίοδο στην Ευρώπη. Ψάχνουμε όμως κάτι που να μην το έχουμε επαναλάβει Ακόμα , είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε τα τηλεοπτικά για αυτούς τους αγώνες».

Κλείνοντας την κουβέντα ο κ. Ελευθερούδης πρόσθεσε: «Όταν είναι κάποιος στον Άρη και δεν έχει ιδέες για να κάνει τον Άρη ακόμα πιο δυνατό και ελκυστικό, τότε δεν αξίζει να είναι στην ομάδα. Είναι σημαντικό ότι η ΠΑΕ έχει στελεχωθεί με κάποια παιδιά τα οποία έχουν σημαντικές ιδέες».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved