«Το δίκιο με το μέρος μας»

«Το δίκιο με το μέρος μας»

Οι αδυναμίες που υπάρχουν στην απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης έχουν εντοπιστεί από τον Ηρακλή οι άνθρωποι του οποίου κάνουν προσπάθεια για να δικαιωθούν.

Το μέλος του νομικού επιτελείου του Ηρακλή, Γιάννης Κάρμης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» αναφερόμενος στην υπόθεση της αδειοδότησης και την απόφαση της επιτροπής, τονίζοντας αρχικά: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την δικαίωση, ο Ηρακλής έχει το δίκιο με το μέρος του. Θεωρώ ότι η απόφαση που λήφθηκε έχει πολλές πλημμέλειες και τις έχουμε εντοπίσει ώστε να δικαιωθεί ο Ηρακλής. Η απόφαση που βγήκε είναι ακροβατική και βγήκε για να ωφεληθεί ο Αστέρας Τρίπολης, εμείς δεν θεωρούμε ότι έπρεπε να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη διάταξη για την τιμωρία του Ηρακλή. Είναι μια άδικη και εξοντωτική απόφαση, πιστεύουμε ότι ο Ηρακλής έπρεπε να κριθεί με βάση το άρθρο 20 και όχι το άρθρο 26 για δυσφήμηση».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Υπήρχε μια αντίθεση ανάμεσα στην ΕΠΟ και την λίγκα, η λίγκα είχε προτείνει οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται να καταλαμβάνουν την τελευταία θέση στην βαθμολογία και η ΕΠΟ δεν το δέχθηκε αυτό. Έτσι με την απόφαση αυτή προσπαθούν να υπερβούν την τελική απόφαση της ΕΠΟ και να μείνει στην κατηγορία ομάδα από την λίγκα και όχι να ανέβει κι άλλη από την Β` Εθνική. Στην εκδίκαση της υπόθεσης προβάλαμε τους ισχυρισμούς μας και πιστεύω ότι αποδείξαμε ότι δεν στέκει η απόφαση που βγήκε και έτσι πρέπει να ανατραπεί. Για εμάς τίθεται θέμα ακόμη και αν μπορεί να κάνει καταγγελία ο Αστέρας Τρίπολης αλλά και θέμα παραγραφής του αδικήματος της πλαστογραφίας, με το οποίο κατηγορείται ο Ηρακλής. Για παράδειγμα, αν είχε γίνει η καταγγελία το Φεβρουάριο, τι θα αποφάσιζε το δικαστήριο; Να καταλάβει ο Ηρακλής την τελευταία θέση και να μην αγωνιζόταν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος; Δεν στέκει αυτή η απόφαση και πρέπει να ανατραπεί».

Για τις επόμενες ενέργειες των «κυανόλευκων» επεσήμανε: «Τώρα θα υποβάλλουμε ένα υπόμνημα στην επιτροπή, στο οποίο θα παρουσιάσουμε πάλι εμπεριστατωμένα τις θέσεις και τις απόψεις του Ηρακλή για το θέμα και θα περιμένουμε την τελική κρίση του δικαστηρίου, πιθανόν την ερχόμενη Τετάρτη καθώς η προθεσμία για τα υπομνήματα λήγει την Τρίτη».

Κλείνοντας, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος του Ηρακλή πρέπει να ελπίζει ότι θα δικαιωθεί γιατί το δίκιο είναι με το μέρος του. Στην υπόθεση αυτή επίσης ίσως υπάρχουν ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα, που ενδεχομένως να κληθούν να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για αυτό».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved