Μήνυση Τσολακάκη σε Κούγια

Μήνυση Τσολακάκη σε Κούγια

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κώστας Τσολακάκης, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια.

Οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας «FM 100» προκάλεσαν την επίσημη αντίδραση του παράγοντα των «κυανέρυθρων». Η μήνυση σχετίζεται με βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση σε κακουργηματικό βαθμό με αφορμή τους ισχυρισμούς του Κούγια περί πλαστών ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων.

Παρακάτω ολόκληρο το κείμενο της μήνυσης:

«Στις 25-5-2011 στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης FM 100 στην εκπομπή του έγκριτου Δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη, ο Δικηγόρος Αθηνών και αθλητικός παράγοντας Αλέξης Κούγιας, μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Αν ψάξουν διαχρονικά τον Βόλο και τον Πανιώνιο, θα βρουν πολλές 'μαϊμού' φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. O κ. Μπέος πάντα είχε συνεργάτη τον κ. Τσολακάκη».

Η προαναφερόμενη δήλωση, βάναυσα συκοφαντική αναρτήθηκε σήμερα 25-5-2011, σε πάρα πολλές ιστοσελίδες μεταξύ των οποίων:

Α. www.onsports.gr, ως νόμιμα εκπροσωπείται Β. www.gazzetta.gr, ως νόμιμα εκπροσωπείται, Γ. www.in.gr, ως νόμιμα εκπροσωπείται, Δ. www.dikisports.blogspot.com, ως νόμιμα εκπροσωπείται, Ε. www.newsbomb.gr, ως νόμιμα εκπροσωπείται. Ως είναι φυσικό κάτι ανάλογο, σίγουρα, θα συμβεί και αύριο 26-5-2011 με πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης.
Επειδή υπήρξα πράγματι άμισθος συνεργάτης των κ.κ. Αχιλλέα Μπέου, Κωνσταντίνου Τσακίρη, Γεράσιμου Βεντούρη, στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. από την ίδρυση και σύσταση της (ΦΕΚ Τεύχος Α.Ε. & Σταδίου 33, ΑΘΗΝΑ Ε.Π.Ε., Αριθμός Φύλλου 7478/17-7-2002) μέχρι σχεδόν και σήμερα.

Επειδή υπήρξα πράγματι συνεργάτης άμισθος του κ. Αχιλλέα Μπέου στην ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ από τότε που οι κ.κ. Αχιλλέας Μπέος και Βασίλης Κεσογλίδης, την αγόρασαν (1-7-2008).

Επειδή στα προαναφερόμενα χρονικά διαστήματα όλες οι εκδοθείσες Φορολογικές και Ασφαλιστικές ενημερότητες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ υπήρξαν 100% γνήσιες και ακόμα παραπέρα επειδή για την τυχών πλαστότητα, θα πρέπει να θεωρηθώ κύριος!!!! υπεύθυνος!!!

Επειδή η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. από την ίδρυσή της την 17-7-2002 μέχρις και σήμερα 25-5-2011, δηλαδή επί εννιά (9) συνεχή έτη ουδέποτε παρέλειψε να πληρώσει Φόρους και ΙΚΑ.

Επειδή η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. από την ίδρυσή της την 17-7-2002 μέχρις και σήμερα 25-5-2011, ουδέποτε χρειάστηκε να πραγματοποιήσει ρύθμιση χρεών με το Ελληνικό Δημόσιο και το ΙΚΑ, αφού ουδέποτε έστω και για λίγες ημέρες καθυστέρησε φόρους και εισφορές.

Επειδή η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ από τότε που την αγόρασαν οι κ.κ. Αχιλλέας Μπέος και Βασίλης Κεσογλίδης ρύθμισαν και πληρώνουν τα χρέη της ως εξής:

ΙΚΑ
Από την 1-7-2008 μέχρις και σήμερα, η ΠΑΕ ΒΟΛΟΥ, έκανε δύο ρυθμίσεις οι οποίες πληρώνονται και ισχύουν ανελλιπώς μέχρι σήμερα (60 δόσεις έχουν πληρωθεί και 36 δόσεις υπολείπονται-απλήρωτες).

Από την 1-7-2008 μέχρι και σήμερα καταβάλλονται κανονικά όλες οι εισφορές (ρύθμισης και τρέχουσες).
Μέχρι και 30-6-2008 έχει γίνει έλεγχος και πληρωμή ρύθμισης των επιβληθέντων εισφορών .

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Μέχρι και 30-6-2008 εγένετο έλεγχος και κατεβλήθησαν όλοι οι βεβαιωμένοι φόροι. Από 1-7-2008 όλοι οι οφειλόμενοι φόροι ρυθμίστηκαν σε 120 δόσεις οι οποίες καταβάλλονται κανονικά (κατεβλήθησαν οι 60).

Δηλαδή από τότε που παρέλαβε την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ οι κ.κ. Αχιλλέας Μπεός και Βασίλης Κεσογλίδης δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή κατά την οποία η ΠΑΕ στερήθηκε Φορολογική και Ασφαλιστική ενημερότητα.

Όλα τα προαναφερόμενα είναι αυταπόδεικτα εκ του γεγονότος πως το Ελληνικό Δημόσιο και το ΙΚΑ, επέτρεψαν τη μεταφορά έδρας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ από την Κασσάνδρα στο Βόλο.

Επειδή από τις δηλώσεις του Δικηγόρου Αλέξη Κούγια στηλιτεύθηκε βάναυσα η τιμή και η υπόληψή μου.

Επειδή από τη δήλωση του Δικηγόρου Αλέξη Κούγια, υπέστησαν ηθική βλάβη η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ.

Επειδή ο Δικηγόρος!!! Αλέξης Κούγιας θα πρέπει να αποδείξει τα όσα κατηγορεί την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και κυρίως εμένα τον ίδιο τον μηνυτή. Δηλαδή θα πρέπει να προσκομίσει, θα πρέπει να αναφέρει τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες.

Επειδή η ηθική βλάβη που υπέστη η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. η οποία αυτή την εποχή πωλείται, ως και εγώ ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος, είναι πολύ μεγαλύτερα των εκατό πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000,00€).

Επειδή με την παρούσα αναφορά-μήνυση-έγκληση, κατηγορώ τον Δικηγόρο Αλέξη Κούγια ότι με τις ψευδέστατες δηλώσεις του σε βάρος μου, που έβλαψαν βάναυσα, δια των μέσων ενημέρωσης, την τιμή και την υπόληψή μου και μάλιστα σε βαθμό κακουργηματικό.

Επειδή τα όσα αναφέρω είναι αληθινά και βάσιμα.

Επιφυλασσόμενοι παντός Νομίμου δικαιώματός μου

ΑΝΑΦΕΡΩ – ΜΗΝΥΩ - ΕΓΚΑΛΩ
Τον Δικηγόρο Αλέξη Κούγια για βάναυσο συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και γενικότερα δια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε βάρος μου καθώς επίσης και σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

Μηνύω κάθε άλλο υπεύθυνο και παρίσταμαι ως πολιτικός ενάγων δια το ποσό των εκατό ευρώ (100,00€).

Μάρτυρες προτείνω:
Κυριάκο Θωμαίδη, Δημοσιογράφος, Αγγελάκη 16 Αγ. Παύλος Θεσ/νίκη.
Νικόλαο Φραγκούλη, Συνταξιούχος, Βουτζά 13 Νέα Σμύρνη.
Αρκουμάνη Θεόφιλο, Ιατρός, Αχιλλέως 96 Παλαιό Φάληρο.
Γεώργιο Κουτελάκη, πολιτευτής (πρώην Δήμαρχος Ν. Σμύρνης), Ιωάννου Χρυσοστόμου 1».



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved