Αιχμές Γιάκομπ σε Τάκη

Αιχμές Γιάκομπ σε Τάκη

Παρότι βρίσκεται στη Ρουμανία, ο Βικτοράς Γιάκομπ μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για τις μέρες αγωνίας που περνά ο Ηρακλής, ωστόσο αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον πρώην πρόεδρο, Γιάννη Τάκη.

Ο 30χρονος επιθετικός τόνισε ότι ο επικεφαλής της προηγούμενης διοίκησης είπε αρκετά ψέματα τόσο στον ίδιο, όσο και στο υπόλοιπο τιμ για τις πληρωμές και σε καμία περίπτωση δεν λειτούργησε για το καλό των κυανόλευκων.

Παράλληλα, ανέφερε πως έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, δίχως να τις κατονομάσει, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάκομπ:

«Μπορεί να είμαι σε διακοπές, με άδεια, αλλά γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή. Ενημερώνομαι καθημερινά. Όπως φαίνεται κάποιοι κοιτούσαν το δικό τους συμφέρον και όχι της ομάδας.

Οι φίλαθλοι της ομάδας δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Λογικό είναι άπαντες να είναι εκνευρισμένοι. Όλοι θέλουμε τον Ηρακλή στην Super League.

Είναι άδικο κάτι που κερδίζεις στον αγωνιστικό χώρο να στο παίρνουν άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μας. Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είμαι και κατάλαβα ότι αυτοί που διοικούσαν τον Ηρακλή ήταν ερασιτέχνες.

Είχα πει ότι με αυτούς τους ανθρώπους εγώ δεν μένω στον Ηρακλή. Το είπα γιατί έδειξαν ότι δεν σέβονται την ομάδα και την δουλειά μας. Ευτυχώς ο κόσμος κατάλαβε ποιοί διοικούν τον Ηρακλή.

Γνωρίζω ότι πρόσφατα η ομάδα μπήκε σε μια νέα κατεύθυνση με ανθρώπους που ξέρουν την δουλειά και την ομάδα. Ελπίζω ο Ηρακλής να τα καταφέρει».

Ο Ρουμάνος ρωτήθηκε για το αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, λέγοντας: «Έχω συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον μου τώρα.

Μου χρωστούν χρήματα, αλλά από την αγάπη για τον Ηρακλή ήθελα να μείνω. Μου έχει δοθεί μόνο ένα 5-10% των χρημάτων. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Δεν είναι ότι δεν σεβάστηκαν μόνο εμένα, αλλά όλους.

Οι πράξεις του προέδρου πρέπει να γίνονται με αγάπη για την ομάδα, αλλά οι κινήσεις του φάνηκε πως δεν ήταν για το καλό του Ηρακλή.

Έχω κιʼ άλλες προτάσεις. Σέβομαι τον Ηρακλή και πριν δω οτιδήποτε άλλο πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου», ενώ για τις προσφυγές που έκαναν συμπαίκτες του τόνισε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να διεκδικεί τα λεφτά του».

Τέλος, ο Βικτοράς Γιάκομπ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: «Θέλω ο κόσμος του Ηρακλή να ξέρει πως σέβομαι την ομάδα. Να συνεχίσουν να είναι δίπλα της, να μη φύγουν ποτέ.

Τους ευχαριστώ για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Κρατάω όλες τις στιγμές που έζησα σε αυτή την ομάδα».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved