«Το γαρ πολύ της θλίψεως...»

«Το γαρ πολύ της θλίψεως...»

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει στους ισχυρισμούς του ΟΦΗ και του Ερόλ Μπουλούτ για οφειλές προς τον Τούρκο άσο, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τις ανυπόστατες και παντελώς συκοφαντικές φήμες που διακινούνται από την Π.Α.Ε. ΟΦΗ αναφορικά με οφειλές της Εταιρείας μας προς τον ποδοσφαιριστή Ερόλ Μπουλούτ την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2009 -2010) και παρά τις οποίες η ομάδα μας έλαβε άδεια από το Π.Ο.Α. / Ε.Π.Ο. για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Superleague της τρέχουσας περιόδου 2010 – 2011 καθώς και της περιόδου 2011-2012, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε προς τη φίλαθλο κοινή γνώμη και προς άρση κάθε παρεξήγησης, τα ακόλουθα:

Ο ποδοσφαιριστής Ερολ Μπουλούτ είχε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας  με την Εταιρεία μας επικυρωμένο από την (τότε) Ε.Ε.Π. Β & Γ Εθνικής έως την 30η/6/2010. Οι συμβατικές αποδοχές του ποδοσφαιριστή είχαν καταβληθεί στο ακέραιο και όλα τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία είχαν τεθεί υπόψη τόσο των Ορκωτών Ελεγκτών όσο και του Π.Ο.Α./Ε.Π.Ο. Η άποψη μας ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε εξοφληθεί πλήρως και ίδια ακριβώς ήταν και η άποψη των Ορκωτών Ελεγκτών και του αρμοδίου οργάνου της Ομοσπονδίας, γι’ αυτό και μας χορηγήθηκε η σχετική άδεια.

Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να ανακινείται ένα τέτοιο θέμα τώρα, μετά από τόσους μήνες  και μάλιστα από μια τρίτη Π.Α.Ε., τη στιγμή που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κινηθεί κατά της Εταιρείας μας ούτε στη FIFA ούτε στην Ε.Π.Ο., παρότι έχει παρέλθει ένας και πλέον χρόνος!  Ο λόγος είναι προφανής: το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται οι διοικητικοί παράγοντες της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., οι οποίοι θα πρέπει να εξηγήσουν στο φίλαθλο κόσμο της ιστορικής αυτής ομάδας, πως είναι δυνατόν μετά από τόσους μήνες που βρίσκονται στο τιμόνι της να έχουν αποτύχει πλήρως να βάλουν τάξη στα οικονομικά της Π.Α.Ε., να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Κανονισμών και να εξασφαλίσουν την άδεια της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Superleague της περιόδου 2011-2012, την οποία ο ΟΦΗ αγωνιστικά έδειξε ότι μπορούσε να εξασφαλίσει.

Δυστυχώς μια τόσο μεγάλη ομάδα που εκφράζει ένα τόσο μεγάλο αριθμό φιλάθλων έχει καταντήσει να χειραγωγείται από έναν κύκλο ανθρώπων που αποδείχθηκαν ανεπαρκείς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου και τον καταδίκασαν να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Κι αντί να ψάχνουν μια σπηλιά στον Ψηλορείτη να κρυφτούν ή το πρώτο πλοίο της γραμμής για να εγκαταλείψουν την Κρήτη, προσπαθούν να μετατοπίσουν τις ευθύνες τους σε θεωρίες συνομωσίας και φανταστικούς εχθρούς. Η αδυναμία του Ο.Φ.Η. να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στην Superleague δεν οφείλεται σε κανένα «σκοτεινό σύστημα» και δεν είναι έργο «συμφερόντων»: έχει και όνομα και επίθετο.

Ως Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στο εξής δεν θα δεχθούμε κανένα απολύτως απαράδεκτο και συκοφαντικό ισχυρισμό από οποιονδήποτε και αν προέρχεται και επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον παντός αρμοδίου δικαστηρίου και αρχής και για την αποκατάσταση κάθε ζημίας που τυχόν θα υποστούμε από τη συμπεριφορά αυτή».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved