Μιχαλήτσος: «Πεντακάθαρο γκολ»

Μιχαλήτσος: «Πεντακάθαρο γκολ»

Στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Αρης και ακυρώθηκε, στάθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι άδικο, διότι το γκολ που έβαλε η ομάδα του έπρεπε να είχε μετρήσει.


Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις και βάλαμε ένα πεντακάθαρο γκολ που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μέτρησε. Είχαμε όμως αρκετούς τραυματισμούς και δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε την ροή του παιχνιδιού και στο τέλος δεν είχαμε λύσεις αφού όσοι αγωνίστηκαν υπερέβαλαν εαυτό.
Με λίγη τύχη γιατί είχαμε κλασικές ευκαιρίες στο τέλος πιεστήκαμε γιατί σχεδόν 11 άτομα βγάλανε όλο το παιχνίδι αφού τουλάχιστον 7 ποδοσφαιριστές πρωτοκλασάτοι της ομάδας δεν ήταν σήμερα στην αποστολή και άλλοι 4 που ήρθανε».


Σε ερώτηση για το τι προσπάθησε να πετύχει επί της παρουσίας του δήλωσε: «Προσπάθησα να τονώσω την ψυχολογία των παιδιών και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με την μπάλα κάτω όπως και θέλω και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό για να δημιουργήσουμε φάσεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό τους ζήτησα. Δεν ήθελα με μεγάλες μπαλιές να περνάμε το κέντρο. Σε τρεις μέρες άλλαξε κάπως ο τρόπος παιχνιδιού αλλά δεν θέλω να πουλάμε εύκολα την μπάλα».


Για το αν θεωρεί ότι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε: «Δεν θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία γιατί βάλαμε ένα κανονικό γκολ ενώ ο Εργοτέλης δεν έβαλε γκολ».
Κι όσο για τους νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη και πιο συγκεκριμένα τους Καστίγιο, Σακάτα, Περέιρα και από αύριο και του Μπομπαντίγια είπε: «Κάνουνε πρόγραμμα. Δεν είχανε μεγάλη αποχή και θα βοηθήσουνε την ομάδα και είναι καλοί ποδοσφαιριστές όπως και αυτοί που δεν ήρθανε στην αποστολή και είναι στο ρόστερ».

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, με δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.


«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ μας ακυρώθηκε ένα γκολ. Αν μέτραγε όλα θα ήταν διαφορετικά.
Παίξαμε με αρκετές ελλείψεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κιτρίνων».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved