«Είναι βήμα μπροστά»

«Είναι βήμα μπροστά»

Η κίνηση των Supporters χαρακτηρίζεται θετική από τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Μιχάλη Τροχανά.

Όπως είναι φυσικό, ένα από τα θέματα που κυριαρχούν στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα είναι η κίνηση των Supporters. Έτσι, αρκετοί είναι εκείνοι που καλούνται να μιλήσουν σχετικά, είτε είναι παλαίμαχοι παίκτες, είτε πρώην στελέχη της διοίκησης.

Ο πρώην ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΑΕΚ, Μιχάλης Τροχανάς, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» τονίζοντας πως η προσπάθεια των Supporters είναι ένα βήμα μπροστά. Ωστόσο πρόσθεσε πως δεν αποτελεί μακροπρόθεσμη λύση για τον Δικέφαλο.

«Θεωρώ ότι αυτό που γίνεται είναι ένα βήμα μπροστά αν και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Οι φίλαθλοι ομαδοποιούνται και προσθέτουν κάτι στην ΑΕΚ. Προσωπικά είμαι μέλος στην Ερασιτεχνική και την Ορίτζιναλ. Είμαι και στους Supporters» επεσήμανε αρχικά ο Μιχάλης Τροχανάς.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Επειδή διετέλεσα θεσμικό μέλος της ΑΕΚ έχω την υποχρέωση να λέω τη γνώμη μου στην ΑΕΚ. Μακάρι να μαζευτούν και άλλοι για να βοηθήσουν. Κάνω έκκληση σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα, να συμμετέχουν. Αυτό όμως δεν συνιστά μακροπρόθεσμη, σταθερή και θεσμική λύση. Δίνω συγχαρητήρια στους πρόεδρους της ΠΑΕ και των Supporters. Δεν είναι όμως το μοντέλο που χρειάζεται η ΑΕΚ. Δεν είναι μακροπρόθεσμη λύση».

Ερωτηθείς για το αν αυτό αποτελεί σχήμα απεμπλοκής απάντησε: «Ως μέτοχοι που θέλουν να αποχωρήσουν πρέπει να βρουν τους αντικαταστάτες τους. Έστω ότι είναι προσπάθεια απεμπλοκής. Δεν θα κριθούν από το σχήμα αυτό καθαυτό αλλά από την αποτελεσματικότητά του. Η πρώτη συνέπεια του εγχειρήματος αυτού είναι ότι θα κρατήσει τον πήχη στην ΑΕΚ χαμηλά. Ωστόσο είναι βήμα μπροστά. Δεν έχω λόγο να υποψιάζομαι τους Παππά και Νοτιά. Όμως πρέπει να δούμε τι θα κάνουν αν δεν πετύχει».

Για το αν έχει συζητήσει με τους Σταύρο Αδαμίδη και Μάκη Κασνακίδη: «Με κάλεσαν στα Σπάτα όπου είχα μια σύσκεψη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και των Supporters. Οι προθέσεις τους είναι εξαιρετικές. Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιοτελές από την πλευρά τους. Όμως δεν με πείθει για το μέγεθος της ΑΕΚ».

Για το αν οι Παππάς, Νοτιάς το «εκμεταλλεύονται» για να απεμπλακούν: «Οι Παππάς και Νοτιάς δεν έχουν τελειώσει από την ΑΕΚ. Το θέμα είναι τι θα κάνουν αν το σχέδιο των Supporters δεν πετύχει. Δεν το σχεδίασαν ως πρόσχημα για να φύγουν. Κανείς δεν μπορεί να φύγει με προσχήματα. Εκτός αν δεν έχει αρχές. Θα αποδειχθεί κακό το εγχείρημα αν δεν πετύχει και μείνουν και οι Παππάς, Νοτιάς αποστασιοποιημένοι. Διευκολύνει το όλο εγχείρημα τους Παππά και Νοτιά. Το έκαναν αυτό ενδεχομένως για να φύγουν από το «στόχαστρο». Αν ο χρόνος δείξει ότι αυτό ήταν θετικό για την ΑΕΚ θα τους πιστωθεί. Αν όμως είναι φιάσκο και φύγουν θα έχουν πολύ εντονότερο πρόβλημα».



Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved