«Η ΑΕΚ στα χέρια μας»

«Η ΑΕΚ στα χέρια μας»

Τους φιλάθλους του Δικεφάλου να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κάλεσε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης.

Το σχέδιο των Supporters για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε την Τρίτη (24/05) σε συνέντευξη Τύπου. Όπως είναι φυσικό έχουν προκύψει αρκετά ερωτήματα και απορίες που κάθε μέρα θα καλείται να απαντήσει ο πρόεδρος του Club, Μάκης Κασνακίδης.

Εκτός λοιπόν από τις ερωτήσεις που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, προέβη σε δηλώσεις και στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaSport FM94.6» την Τετάρτη (25/05). Όπως τόνισε λοιπόν, οι φίλοι της ΑΕΚ πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανάγκη πλέον να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον της ομάδας θα είναι δυσοίωνο.

Αρχικά ο Μάκης Κασνακίδης αναφέρθηκε στην ελάχιστη συνδρομή που μπορεί κάποιος να δώσει επισημαίνοντας: «Θέλουμε να κάνουμε ένα συνδυασμό με τη συμμετοχή στους Σαπόρτερς και τη συμμετοχή στο γήπεδο. Συμφωνήσαμε με την ΠΑΕ να υπάρχει φθηνό διαρκείας για τα μέλη των Σαπόρτερς. Το φθηνό διαρκείας θα βγει στα 165 ευρώ. Για να γίνει κάποιος μέλος θέλει 200 ευρώ άρα συνολικά πάμε στα 365 ευρώ, οπότε είναι 1 ευρώ τη μέρα. Προτιμάμε 50.000 του ενός ευρώ παρά 1.000 άτομα των 10.000 ευρώ».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το κλίμα που εισπράττει από τον κόσμο της ομάδας απάντησε: «Υπάρχουν 1,5 εκ. φίλοι της ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος πως μπορούν να βρεθούν 50 χιλιάδες που έχουν 1 ευρώ τη μέρα. Τα πρώτα δείγματα που πήραμε από χτες είναι θετικά. Υπάρχει ένα θετικό κλίμα στον κόσμο που φαίνεται και στο διαδίκτυο. Έχουμε καταλάβει όλοι ότι δεν υπάρχει κάποιος μεγιστάνας να βάλει λεφτά. Πρέπει εμείς οι φίλοι της ΑΕΚ να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Οι αρχικοί Σαπόρτερς θα είναι απλά μέλη του κλαμπ όπως όλοι οι άλλοι».

Όσο για την επόμενη μέρα της ομάδας σε περίπτωση που το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτύχει, υπογράμμισε: «Αν δεν ανταποκριθούν οι φίλοι της ΑΕΚ η τύχη της ομάδας θα είναι δύσκολη. Δεν μπορώ να πω ακριβώς ποια θα είναι η τύχη της. Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε αποφάσεις για το τι θα γίνει. Υπάρχουν μέτοχοι που θα αποφασίσουν. Απ’ όσα ξέρω πάντως το μέλλον δεν θα είναι καλό».

Σχετικά με τον έλεγχο που θα υπάρχει στα οικονομικά των Supporters, δήλωσε: «Θα υπάρχει επιτροπή ελέγχου ανεξάρτητη από το ΔΣ θα αποτελείται από πρώην ανώτατο δικαστικό, ορκωτό λογιστή και προσωπικότητας της ΑΕΚ. Θα παίρνει τα οικονομικά στοιχεία του Κλαμπ και της ΠΑΕ, θα τα μελετά και θα παρουσιάζει μια έκθεση προσιτή σε όλα τα μέλη του Κλαμπ».

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει η απαραίτητη παιδεία και νοοτροπία στους Έλληνες φιλάθλους ώστε να ανταποκριθούν σε ένα ανάλογο εγχείρημα, απάντησε: «Εκεί που έχει φτάσει η ώρα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Έτσι όπως το έχουμε οργανώσει δεν είναι τόσο δύσκολο να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει τι γίνεται. Με το εγχείρημα που κάνουμε ειπώθηκε ότι αποκλείουμε κάποιο μεγιστάνα να πάρει την ΑΕΚ. Όποιος θέλει αν βάλει λεφτά στην ΑΕΚ μπορεί. Δεν τον εμποδίζει κανείς. Μπορεί να βάλει τα λεφτά του στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ».

Κλείνοντας, σχετικά με το αν οι μετοχές που θα πάρουν οι φίλαθλοι θα είναι υποθηκευμένες στη Morgan Stanley ανέφερε: «Αυτές είναι οι μετοχές που πήραμε από τους μετόχους. Οι νέα μετοχές δεν θα είναι. Αυτό δεν μας σταματάει από το να κάνουμε διοίκηση και να αποφασίζουμε. Οι μετοχές που θα παίρνει ο κόσμος από τα λεφτά που βάζει θα είναι καθαρές».



Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved