Ψάχνεται για επιθετικό και χαφ

Ψάχνεται για επιθετικό και χαφ

Εκτός από τις κινήσεις για απόκτηση αμυντικού η ΑΕΚ θα προχωρήσει και τις υποθέσεις για επιθετικό και ανασταλτικό χαφ.

Η αποχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ έχει καταστήσει αναγκαία την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας και μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί άμεσα ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα.

Φυσικά το πρώτο όνομα με το οποίο ασχολούνται στον Δικέφαλο είναι αυτό του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο άσος του Πανσερραϊκού έχει πείσει τον Χιμένεθ πως μπορεί να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Οι πρώτες επαφές της ΑΕΚ με τους ιθύνοντες του Πανσερραϊκού δεν είχαν αποτέλεσμα αλλά δεν φέρονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως επίκειται και νέα πρόταση από την ΑΕΚ με το ποσό να ανέρχεται στις 500.000 ευρώ και την παραχώρηση ενός εκ των Λεονάρντο, Γκερέιρο ή Νταντόμο για να αποσπάσουν το «ναι» των Σερραίων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εκτός από την απόκτηση ενός φορ περιοχής οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν και την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού, ενός εξτρέμ. Οπότε πολλά θα εξαρτηθούν στο συγκεκριμένο θέμα από την κατάληξη που θα έχει η υπόθεση Γεωργιάδη. Αν δηλαδή αποκτηθεί ο άσος του Πανσερραϊκού τότε η προσοχή θα στραφεί σε έναν παίκτη που θα μπορεί να κινείται κυρίως εντός περιοχής.

Σε περίοπτη θέση όμως είναι και το όνομα του Απόστολου Βέλλιου του Ηρακλή. Βέβαια οι αναφορές από τα ιταλικά ΜΜΕ φέρνουν τον παίκτη μια ανάσα από την Μπολόνια αλλά θεωρείται πως ο νεαρός σέντερ φορ προτιμά να ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ και είναι πιθανό να υπάρξει συμφωνία για την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2011 που λήγει και το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους».

Στα μεταγραφικά σχέδια του Δικεφάλου συμπεριλαμβάνεται και ο Ματίας Ιγκλέσιας της Λάρισας. Η απογοητευτική πορεία της ομάδας στη Super League δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην έξοδο τον Αργεντίνο μέσο. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προσφέροντας εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα με τα ονόματα των Λεονάρντο και Έντερ να βρίσκονται στη σχετική λίστα, αν και αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ως πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει η περίπτωση του Ιγκλέσιας το καλοκαίρι καθώς σε περίπτωση που η Λάρισα δεν καταφέρει να εξασφαλίσεις την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία ο παίκτης μένει ελεύθερος, άρα μειώνεται σημαντικά το ποσό που πρέπει να δαπανήσει η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει.



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved