Ciao Σωκράτη, hola Marcano!

Ciao Σωκράτη, hola Marcano!

Στην Τζένοα επιστρέφει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος  -ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Μπόατενγκ από τη Μίλαν-  και πλέον προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ιβάν Μαρκάνο!

Εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες  -από τις εξ αρχής ελάχιστες, είναι αλήθεια-  ελπίδες για να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο 23άχρονος διεθνής Έλληνας αμυντικός συμφώνησε με την διοίκηση της Τζένοα να συνεχίσει στους «ροσομπλού» την καριέρα του κι έτσι θα… μετακομίσει από το Μιλάνο στην Γένοβα και όχι στον Πειραιά, όπως ευελπιστούσαν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Ο Παπασταθόπουλος θ’ αγωνιστεί εκ νέου στην Τζένοα, στην οποία προσέφερε τις υπηρεσίες του πριν γίνει… κάτοικος Λομβαρδίας, καθώς περιλαμβάνεται στ’ ανταλλάγματα για την απόκτηση από πλευράς Μίλαν του 100% των δικαιωμάτων του διεθνούς Γκανέζου χαφ, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Παρ' όλα αυτά, το Onsports επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Νίκο Κλιτσίδη, ο οποίος δήλωσε πλήρη άγνοια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πελάτη του στην Τζένοα!

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, φυσικά, δεν τα… έβαψαν μαύρα, καθώς γνώριζαν από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισαν να «κυνηγήσουν» την περίπτωση του Μεσσήνιου κεντρικού αμυντικού ότι οι δυσκολίες ήταν πολλές και ποικίλες…

Το plan B ωστόσο, το οποίο έχουν, ήδη, εκπονήσει οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, περιλαμβάνει, την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί αφενός σε… Ραούλ Μπράβο αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ κι αφετέρου σε… Παπασταθόπουλο, καθώς με ύψος 1.90μ. καλύπτει με μεγάλη ευκολία και την θέση του κεντρικού αμυντικού… Ο 23άχρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής μάλιστα, ως κλασικός αριστεροπόδαρος, θ’ αγωνίζεται ως αριστερό στόπερ  -στο πλευρό είτε του Μέλμπεργκ, είτε του Αβραάμ Παπαδόπουλου-  δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ισορροπία στην άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Μαρκάνο, ο οποίος ανήκει στην Βιγιαρεάλ και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χετάφε, αποτελεί θερμή εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς οι δύο τους συνεργάστηκαν στο «κίτρινο υποβρύχιο» στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, όταν ο «txingurri» καθόταν στην άκρη του πάγκου της Βιγιαρεάλ.

Σήμερα (24/5) τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούσαν σχεδόν «κλεισμένη» τη μεταγραφή του αριστεροπόδαρου αμυντικού στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο δεν απέχει από την πραγματικότητα, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Παπασταθόπουλου. Ο Μαρκάνο, άλλωστε, είναι ένας παίκτης, από εκείνους, οι οποίοι αρέσουν πολύ στον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς έχει την δυνατότητα να καλύπτει περισσότερες από μία θέσεις στην ενδεκάδα, στοιχείο πολύτιμο για ομάδες με μικρό κι ευέλικτο ρόστερ, όπως θα είναι τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός…

Όπως και να ‘χει, η οριστικοποίηση της απόκτησης του Ιβάν Μαρκάνο από τους Πειραιώτες αναμένεται να γίνει τις προσεχείς μέρες, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα περιλαμβάνεται μέσα στις δύο-τρεις πρώτες κινήσεις της διοίκησης Μαρινάκη στο μεταγραφικό «παζάρι» του φετινού καλοκαιριού.



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved