Γεράνης: «Υπηρετούμε την ιδέα»

Γεράνης: «Υπηρετούμε την ιδέα»

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Ηρακλής που βλέπει καθημερινά τις ελπίδες του για παραμονή στην Super League να λιγοστεύουν.


Η σωτηρία της ομάδας μοιάζει άκρως δύσκολη αφού τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους με τον αντιπρόεδρο της νέας διοίκησης του Ηρακλή, Μιχάλης Γεράνης, σε συνέντευξή του στον «Libero» να δηλώνει:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Ηρακλή και είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε. Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο της ομάδας για τις ειρηνικές κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες. Είμαστε τώρα σε ένα κρίσιμο σημείο, θα δώσουμε την νομική μάχη, θα δώσουμε την μάχη για να μείνει ο Ηρακλής εκεί πο αξίζει. Με όλα όσα γίνονται σχεδόν καθημερινά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί ο Ηρακλής να είναι αυτός που δυσφημεί το άθλημα. Θα είναι σκάνδαλο αν δεν δικαιωθεί ο Ηρακλής».

Η έφεση που κατατέθηκε θα συζητηθεί αύριο στις 16.00 από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με τον αντιπρόεδρο να αναφέρει: «Πιστεύω ότι αυτοί οι κύριοι θα δούνε το λάθος τους και θα ανατρέψουν την απόφαση. Ο Ηρακλής πρέπει να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο αλλιώς θα πρέπει να πέσουν και άλλες ομάδες. Δεν θα είναι εύκολη λεία ο Ηρακλής, όλοι οι Ηρακλειδείς είμαστε σε εγρήγορση και θα παραμείνουμε έτσι μέχρι την δικαίωση. Ο Ηρακλής επιβάλλεται να παίξει στην Superleague την επόμενη σεζόν, έχουμε μπροστάρηδες τώρα 3 λαμπερά αστέρια του Ηρακλή και όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούμε, δεν μπορεί να υποβιβαστεί ο Ηρακλής».

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία φίλων της ομάδα να προχωρήσουν στην σύσταση μια Λέσχης που θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθά, ο κ. Γεράνης είπε: «Συγχαίρω τα παιδιά για αυτή την πρωτοβουλία, είναι μια νέα προσπάθεια και νομίζω ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, Αυτό το νέο μοντέλο που ξεκινά στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα θα μας επιτρέψει όλους να δούμε καλύτερα το μέλλον του Ηρακλή. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μας γύρω από την ομάδα, όλοι οι φίλοι του Ηρακλή, αυτό το μοντέλο είναι νομίζω το πλέον κατάλληλο για τον Ηρακλή αλλά και για πολλές ομάδες ακόμη».

Ερωτηθείς γιατί αποφάσισε να εμπλακεί με τα διοικητικά: «Όλοι εμείς οι Ηρακλειδείς έχουμε αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ομάδα, υπηρετούμε την ιδέα και αυτή την στιγμή έπρεπε να γίνει κάτι, για αυτό μπήκα στην διοίκηση»

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Γεράνης επεσήμανε: «Ο Ηρακλής πρέπει να παίξει στην Superleague, αυτός είναι ο στόχος όλων τώρα. Σήμερα μάθαμε ότι αύριο στις 16.00 εκδικάζεται η έφεση που έχουμε καταθέσει στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και σήμερα η διοίκηση θα φύγει για την Αθήνα. Κάνω έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή να έρθει αύριο στα γραφεία της ΕΠΟ, να έρθουν όσο πιο πολλοί γίνεται. Οι φίλοι του Ηρακλή είναι μεστωμένοι και συνειδητοποιημένοι, διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά κάθε φορά και έδειξαν την ποιότητα και το φίλαθλο πνεύμα τους. Δεν μπορεί από ενέργειες μεμονωμένων ατόμων να αμαυρώνεται ολόκληρη η ιστορία του Ηρακλή».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved