«Έχει δυναμική ο κόσμος»

«Έχει δυναμική ο κόσμος»

Η αυλαία των εκλογών στον Άρη έπεσε με τον Θανάση Αθανασιάδη και τους συνεργάτες του να παίρνουν την εντολή από τον κόσμο του «κίτρινων» να συνεχίσουν τη θητεία τους για την επόμενη διετία.

Ωστόσο ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσε την μη συμμετοχή ενός μεγάλου ποσοστού που δεν προσήλθε στις κάλπες. Σε αυτό το ζήτημα στάθηκε και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η Λέσχη έπραξε στο μέγιστο το καθήκον της, μέσω των δημοκρατικών διαδικασιών που επικράτησαν σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο «Goal»:

Για την απήχηση του κόσμου στις εκλογές: «Η εκλογική διαδικασία πέρασε με τη Λέσχη να δέχεται πρωτόγνωρες επιθέσεις. Προσωπικά είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι ο αριθμός των μελών της Λέσχης έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια. Από την άλλη αντιλαμβάνομαι ότι η αύξηση αυτή δεν ήταν ανάλογη σε σχέση με τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη και με αυτούς που είχαν δικαίωμα ψήφου και που τελικά το άσκησαν. Για το πρώτο θεωρώ ότι μπορεί να παίζει ρόλο και η οικονομική κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.  Όταν σε κάποιους ανθρώπους λείπουν τα χρήματα για να ικανοποιήσουν τις βασικές τους ανάγκες, θεωρώ ότι είναι λογικό να σκέφτονται ακόμη και τα 100 ευρώ που θα πρέπει να διαθέσουν στη Λέσχη.

Σημειώθηκε μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των ψηφοφόρων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Βέβαια υπήρξαν κι εκείνοι που ενώ είχαν το δικαίωμα, δεν ήρθαν να ψηφίσουν. Ίσως να εκμεταλλεύτηκαν τις καιρικές συνθήκες και προτίμησαν να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη. Ίσως κάποιοι να επηρεάστηκαν απ’ όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες σε βάρος της Λέσχης και θέλησαν με την αποχή τους να στείλουν μήνυμα και σε μας, τη διοίκηση της Λέσχης, αλλά και στη διοίκηση της ΠΑΕ».

Για τον ρόλο της Λέσχης στις εκλογικές διαδικασίες: «Η Λέσχη στις εκλογές αυτές επιτέλεσε εξ ολοκλήρου το καθήκον της. Κινήθηκε μέσα σε δημοκρατικές διαδικασίες. Έκανε οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ στο πλαίσιο της διαφάνειας, που είναι και ο σκοπός της δημιουργίας της, και παρουσίασε τα αποτελέσματα στα μέλη της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις προηγούμενες εκλογές ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δεν είχε επιτρέψει στη Λέσχη να πάρει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσέλευση των μελών της Λέσχης στην έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία βρέθηκαν περίπου 4500 άνθρωποι. Θεωρώ ότι την επόμενη φορά μπορεί το Βελλίδειο να μην είναι επαρκές, αν και κατά την άποψή μου με τη δυναμική του κόσμου του Άρη τα μέλη της Λέσχης θα έπρεπε να είναι διπλάσια απ’ όσα είναι σήμερα.

Εμείς ως Λέσχη είμαστε εκεί και περιμένουμε όλους τους φίλους του Άρη. Κάνουμε συνεχώς εκδηλώσεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και περιμένουμε ακόμα περισσότερα μέλη. Μπορεί να υπάρχει μειοψηφία, που οφείλεται στην άγνοια και αυτήν προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε».



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved