Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία

Μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών.

Την Δευτέρα (23/5) ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τους Σωκράτη Κομινάκη και Γιάννη Μώραλη στου Ρέντη και τέθηκαν επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας όσον αφορά στις επαφές που είχε για ποδοσφαιριστές που είναι στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών, αλλά και στους παίκτες που παρακολούθησε κατά το προηγούμενο τριήμερο σε Γαλλία και Ελβετία.

Παράλληλα, την Δευτέρα, ο Εντουάρντο Μαθία ήταν εκτός Αθηνών, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ταξίδι στο εξωτερικό, προκειμένου να έχει επαφές για μεταγραφές και συγκεκριμένα την Ιταλία. Όπως είναι γνωστό, διακαής πόθος για τον Ολυμπιακό είναι ο Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και για τον Σουλέι Μουντάρι, της Ίντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν πιο δυναμικά για τον 27χρονο Γκανέζο μέσο, καθώς παρατηρείται στασιμότητα στην υπόθεση του 32χρονου Χιλιανού άσου των Ρωμαίων.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοικτή επαφή με τον Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν. Μάλιστα, το προηγούμενο τριήμερο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλησε – για μία ακόμα φορά – να κερδίσει λίγο χρόνο για τον πελάτη του, περιμένοντας προτάσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπορντό, κάτι που θα ανεβάσει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Κολομβιανού με την Βαλενσιέν, καθώς την Κυριακή, η γαλλική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Νις στον «τελικό» για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του Σαμπιονά.

Στην Αθήνα μάνατζερ του Βαλντέζ

Έντονες ήταν οι φήμες το βράδυ της Δευτέρας (23/5) πως ένας από τους μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση του Νέλσον Βαλντέζ ήταν στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις στην μεταγραφή του Παραγουανού.

Εν τω μεταξύ, άλλος μάνατζερ που εμπλέκεται στην υπόθεση, υποστήριξε κατά την χθεσινή ημέρα, πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η στάση της Χέρκουλες. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η ισπανική ομάδα αναμένεται να απαιτήσει 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κάποιες άλλες αναφέρουν πως ο σύλλογος δεν έχει το περιθώριο να αξιώσει πολλά χρήματα, καθώς βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση, ενώ έχει πολλές οφειλές προς τον παίκτη.

Δύσκολα του Κοστάντσο

Αν και την Κυριακή (22/5) «κύκλοι» των Πειραιωτών ανέφεραν πως δεν υπάρχει καμία επαφή για τον Φράγκο Κοστάντσο, άνθρωπος των «ερυθρόλευκων» είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, Σιτερσπίλερ. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Αργεντίνου τερματοφύλακα της Βασιλείας, ζήτησε προκαταβολή 1 εκατομμυρίου ευρώ για την υπογραφή του παίκτη, με αποτέλεσμα στον Ολυμπιακό να στρέφονται σε άλλες υποθέσεις.

Βέβαια, τα πράγματα για τον «άσο» είναι ακόμα ρευστά, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή του Ούρκο Πάρντο. Ο Βελγοϊσπανός θέλει να παραμείνει, αλλά οι απαιτήσεις του παραμένουν αυξημένες, σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Σε περίπτωση που ο νεαρός πορτιέρο παραμείνει «κάτοικος» Πειραιά, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν τερματοφύλακα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν δύο «άσους».

«Παπ» και Μαρκάνο για άμυνα

Το όνομα του Ιβάν Μαρκάνο είναι αυτό που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τους πρωταθλητές Ελλάδας για την ενίσχυση στην άμυνα. Ο αριστεροπόδαρος άσος, που αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο, εμφανίζεται μία… ανάσα από τον Πειραιά, ωστόσο σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μέχρι στιγμής, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ολοκληρώσει τις επαφές τους με τον παίκτη.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νίκος Κλιτσίδης ανέφερε την Δευτέρα πως κανείς από τον Ολυμπιακό έχει κάνει κρούση για τον παίκτη, την στιγμή που για τον διεθνή αμυντικό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι Λιόν, Ρόμα, Βέρντερ και Νάπολι. Πάντως, οι Πειραιώτες είναι σε επαφή με τη διοίκηση της Μίλαν, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις των πρωταθλητών Ισπανίας για τον νεαρό άσο.

Εξελίξεις από Πέμπτη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ενήμερος για όλες τις υποθέσεις και όπως αναφέρει ο «Γαύρος», σημαντικές εξελίξεις με προτάσεις προς «στόχους» της ομάδας θα πρέπει να περιμένουμε από την Πέμπτη.



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved