«Δικαίωμα της ΑΕΚ η ένσταση»

«Δικαίωμα της ΑΕΚ η ένσταση»

Δεν δείχνει να ανησυχεί ο Αχιλλέας Μπέος για την ένσταση που ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ, η οποία ισχυρίζεται ότι παράνομα ήταν στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Μακεδονία TV», ο Αχιλλέας Μπέος, είπε:

«Πολύς κόσμος μπορεί να κάνει ένσταση και για την φωτογραφία, που μου έχετε βάλει στο «παράθυρο». Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση για ό,τι θέλει. Αν αυτή η ένσταση στηρίζεται κάπου, θα το κρίνει το δικαστήριο. Είναι δικαίωμα της ΑΕΚ να κάνει ένσταση.

Ο Αχιλλέας Μπέος φόρεσε φανέλα, έπαιξα μπάλα και έβαλα γκολ; Αν έγινε αυτό να κάνει ένσταση. Αν ένας άνθρωπος έχει αδιαθεσία μπαίνει πάνω απ' όλα η υγεία. Και εγώ που έχω διαβήτη και με τις συγκινήσεις, είχαν στεγνώσει τα χείλη μου και δεν μπορεί να με κρίνει κανένας δημοσιογράφος, κανένας παρατηρητής αν θα έπρεπε να πάρω χάπι ή να κάνω ένεση για να ηρεμήσω. Και δεν έγινε κατά την διάρκεια του ματς αλλά στην διάρκεια. Είναι θέματα υγείας που δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς.

Νομίζω πως και ο Πηλαδάκης μπορεί να κάνει ένσταση για να μείνει η ΑΕΛ και να πέσει ο Βόλος. Εμείς όμως στις 30 Ιουνίου θα παίζουμε στο Europa League. Tέτοιες ενέργειες (όπως η ένσταση) δικαιώνουν την παρουσία του Μπέου στην Σούπερ Λιγκ».

Για την πρόβλεψη που είχε κάνει ότι η ομάδα του θα κέρδιζε και τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, είπε: «Η ομάδα όλο το χρόνο έπαιξε ποδόσφαιρο που χειροκρότησαν φίλοι και εχθροί. Είχαμε σταθερή πορεία, έπρεπε να νικήσουμε και τον ΠΑΟΚ, όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Και η ΑΕΚ δεν ήταν χειρότερη από εμάς την Κυριακή. Ήξερα την δυναμική, είπα πως η ομάδα μου θα συνέλθει και έκανα μια πρόβλεψη πως θα νικήσουμε στον Βόλο και τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ».

Ενώ για τα όσα κυκλοροφούν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα χάσει επίτηδες στην Τούμπα, τόνισε: «Στην Ελλάδα υπάρχουν οπαδοί-δημοσιογράφοι, που εκπροσωπούν τα συμφέροντα της ομάδας που είναι οπαδοί και παίρνουν χρήματα. Δεν μπορούν να λένε πως θα χάσουμε στην Τούμπα. Ας κερδίσουν αυτοί και ας αφήσουν τι θα κάνουμε εμείς.

Δεν θα σχολιάσει ο δημοσιογράφος του ΠΑΟ και της ΑΕΚ τι θα κάνουμε εμείς. Η ΑΕΚ αν κερδίσει θα βγει πρώτη γιατί θα κερδίσουμε στην Τούμπα. Η ομάδα μου παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και πάντα για τη νίκη. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα. Είμαστε μια ομάδα που ήρθε από την Β' Εθνική και δεν έχει την δυναμική του ΠΑΟΚ ή του Άρη για παράδειγμα.

Αν χάσουμε δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Εγώ ευχαρίστησα τα παιδιά και από κει και πέρα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στην Τούμπα».

Για το τέλος των play off, υποστήριξε: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο Μπέος δεν το έχει κάνει και δεν θα το κάνει ποτέ, να μπει στα αποδυτήρια και να πει στους παίκτες να χάσουν. Με ποιο δικαίωμα να το κάνω; Ο παίκτης μπαίνει για να κερδίσει. Η απόδοση των παικτών μας δείχνει πως δικαιούμαστε κάτι περισσότερο από την τελευταία θέση και θα είναι τιμή μας να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά στην παρουσία του στο ποδόσφαιρο, είπε: «Το χω ξαναπεί πως δεν υπάρχει παράγοντας που να μην κάνει λάθη. Έχω κατακριθεί από δημοσιογράφους, παράγοντες, πολιτικούς για το πως λειτουργώ.

Εγώ λειτουργώ με γνώμονα το καλό της ομάδας. Μπορεί να με κρίνει ο κόσμος του Πανιωνίου και του Βόλου που υπηρέτησα και υπηρετώ, όχι όμως της ΑΕΛ γιατί είμαστε αντίπαλοι. Εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ξέρω το αντικείμενο, επιλέγω τους συνεργάτες και προσπαθούμε να υπηρετήσουμε την ομάδα που βγάζει την ιδέα. Τώρα αν είμαι αντιπαθής σε Αρειανούς, ΠΑΟΚτσήδες, ΑΕΚτσήδες, είναι λογικό αφού η ομάδα μου παίζει τόσο καλά».

Σε ερώτηση για το αν ρίσκαρε με την είσοδό του στα αποδυτήρια, είπε: «Όταν τίθεται θέμα υγείας δεν υπάρχει κάτι που να είναι παραπάνω. Εκείνη την στιγμή δεν αισθανόμουν καλά και το εννοώ, γιατί βιώνω ένα δράμα και ο πατέρας μου ήταν στο γήπεδο και δεν ήθελα να το καταλάβει, αφού δεν είναι καλά. Ήθελα να πάω στον γιατρό, αν έκανα καλά θα το κρίνουν άλλοι. Άλλωστε, ο διάδρομος των αποδυτηρίων δεν έχει σχέση με τον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν είχε πει πως θα πέσει ο Ηρακλής, είπε: «Ναι, είναι αλήθεια πως είχα πει ότι θα πέσει ο Ηρακλής. Για τα άσχημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν φταίει ο Μπέος, αν ευθύνομαι να μου καταλογίσουν ευθύνες. Δεν είπα για τον Ηρακλή επειδή ήξερα ή το ήθελα.

Απλά αναρωτήθηκα πως γίνεται ένας άνθρωπος που άφησε την δουλειά του για 20 μέρες (για την παρουσία του στον Ηρακλή), να αποδοκιμάζεται από μερίδα οπαδών του Ηρακλή.

Όπως πήγαινα στα αποδυτήρια από την πικρία μου, είπα πως θα πέσει ο Ηρακλής, αλλά αναφορικά με ο αγωνιστικό κομμάτι. Η καρδιά και το συναίσθημα μου δεν ήθελε και δεν θέλει να πέσει ο Ηρακλής. Έχει πάρει ευκαιρίες να διορθώσει αλλά δεν το έχει κάνει.

Οι παράγοντες έχουμε υποχρέωση να υπηρετούμε τις ομάδες, γιατί δεν είναι ένα μαγαζί που αγόρασες. Δεν πρέπει να πλαστογραφούμε έγγραφα, αν ισχύει φυσικά, υπάρχει παράβαση. Ο Τάκης με ρώτησε και του είπα την άποψή μου και πήρα την θέση του Ηρακλή».



Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved