«Δεν μιλήσαμε με Ολυμπιακό»

«Δεν μιλήσαμε με Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Κλιτσίδης διέψευσε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τόνισε ότι αρκετές ομάδες στην Ιταλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο μάνατζερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM», τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι στιγμής, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Μίλαν τον πιστεύει και δεν έχει σκοπό να τον πουλήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κλιτσίδη:

Για τις λίγες συμμετοχές που είχε φέτος στη Serie A: «Είμαι περήφανος για τον Σωκράτη. Μπροστά του υπάρχουν δύο μεγαθήρια, ο Νέστα και για μένα ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο, ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ αποκτήθηκε και ο Μεξές. Σημασία έχει ότι ο Σωκράτης βελτιώνεται συνέχεια. Η Μίλαν τον πιστεύει πάρα πολύ. Απόδειξη είναι πως το Γενάρη είχε προτάσεις, αλλά επέλεξε να μην τον δώσει. Το συμβόλαιό του είναι πενταετές. Ο Σωκράτης πήγε στην ομάδα της καρδιάς του». 

 Για τις φήμες που τον θέλουν στον Ολυμπιακό: «Και τώρα ζητάνε πολλές ομάδες τον Σωκράτη. Με τον Ολυμπιακό δεν έχω καμία επαφή. Κάνει έναν προγραμματισμό και είναι σωστό αυτό. Όταν θα έρθει η στιγμή, θα απευθυνθεί εκεί που πρέπει. Είναι πολύ καλό πάντως το γεγονός ότι ο κύριος Μαρινάκης θέλει Έλληνες». 

 Για το το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Θα πάω στο Μιλάνο μεθαύριο για να μιλήσουμε. Η Μίλαν έχει προτάσεις, αλλά δεν θέλει να τον πουλήσει. Μπορεί να τον δώσει δανεικό. Τον πιστεύει πάρα πολύ κι από ότι καταλαβαίνω ίσως τον δώσουν δανεικό για να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να παίζει για να βελτιώνεται. Ήδη έχουν προσεγγίσει τη Μίλαν η Λιόν, η Ρόμα και η Βέρντερ Βρέμης. Η Νάπολι μέχρι δύο ώρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος το χειμώνα τον ζητούσε». 

Για το πόσο κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής: «Υπάρχει έλλειψη καλών αμυντικών και ο Σωκράτης έχει καταφέρει να είναι βασικός στην Εθνική ομάδα και ανήκει σε μία σπουδαία ομάδα όπως η Μίλαν. Επειδή παίζει εκεί, τον κοστολογώ 8 με 12 εκατ. ευρώ. Είναι μεγάλο το ποσό, αλλά οι μεγάλες ομάδες μπορούν να το δώσουν». 

 Για τα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα: «Πάντα υπάρχει κάποιος καινούριος Σωκράτης. Ελπίζω τώρα με την κρίση να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στους Έλληνες. Οι ξένοι έχουν σε μεγαλύτερη εκτίμηση τους μικρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές από ότι εμείς. Υπάρχουν πολλά ταλέντα αλλά δεν θέλω να αναφέρω κάποιο όνομα για να μην αδικήσω κανέναν».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved