«Απόλυτη διαφάνεια»

«Απόλυτη διαφάνεια»

Για την επιτυχία με την οποία στέφθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής (22/05), μίλησε ο Θόδωρος Εμμανουηλίδης. 

Ο Γενικός Γραμματέας της Λέσχης Φίλων Άρη, Θόδωρος Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Άρη τόσο για την αξιοπρέπεια όσο και την υπομονή που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας: «Όλα κύλησαν ομαλά και για εμάς ήταν δύσκολη περίοδος, γιατί έπρεπε να προετοιμαστούμε για τις εκλογές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 3500 ανθρώπους που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και περίμεναν καρτερικά. Υπήρξε μεγάλη αξιοπρέπεια στην προσέλευση και στην άσκηση των εκλογικών δικαιωμάτων.

Δεν υπήρξε κανένα παράπονο, αντίθετα, έμειναν όλοι ικανοποιημένοι. Θέλω να ευχαριστήσω την εφορευτική επιτροπή, αλλά και τους δύο συνδυασμούς που σεβάστηκαν το αποτέλεσμα και δεν το αμφισβήτησαν. Όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι, γιατί έγινε με τον καλύτερο και διαφανή τρόπο. Προσπαθήσαμε για τη μεγαλύτερη διαφάνεια και αυτό φάνηκε, πέρασε στον κόσμο και δεν υπήρξε κανένα παράπονο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM»:

Για τις εντυπώσεις που εισέπραξε ο ίδιος: «Ήταν μία μεγάλη νίκη της Λέσχης, του κόσμου της, των μελών της, που αντιλαμβανόμενοι την ιερή στιγμή των εκλογών, προσήλθαν με ευλάβεια και με σεβασμό προς όλους και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Χθες το βράδυ χάρηκα πολύ, όταν είδα όλα τα αθλητικά σάιτ, που σαν πρώτο θέμα είχαν το θέμα των εκλογών στον Άρη. Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όλοι έγραφαν για την ομαλότητα και την επιτυχία και αυτό ήταν μεγάλη νίκη. Ξεφύλλισα σήμερα και τις αθλητικές εφημερίδες με μεγάλη χαρά και είδα τις φωτογραφίες από την εκλογική διαδικασία. Είδα οικογένειες, μικρά παιδιά με τους γονείς τους...  Αυτά τα παιδάκια θα έχουν νόμιμο δικαίωμα σε λίγα χρόνια να εκλέγουν τις διοικήσεις του Άρη».

Για τα δόκιμα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη: «Φέτος είχαμε 1000 δόκιμα μέλη και βλέπουμε ότι υπάρχει τεράστια αύξηση. Τα μέλη αυτά θα μεγαλώνουν όλο και περισσότερο.

Επειδή ήταν δύσκολη η διαδικασία, ο κόσμος υπομονετικά περίμενε και δε δημιουργήθηκε  το παραμικρό. Όλοι προσήλθαν με τάξη, η εφορευτική επιτροπή ήταν ευγενέστατη με όλους. Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, ο κόσμος δεν επηρεάστηκε από την ένταση των προηγούμενων ημερών και έκανε αυτό που έπρεπε».

Αναφορικά με τον αριθμό των μελών που προσήλθε στις κάλπες: «Κι εμένα, αν με ρωτήσετε, θα ήθελα να έρθουν και τα 4775 μέλη, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί, καθώς υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες. Έχουμε μέλη στην επαρχία, που δυσκολεύονται να μετακινηθούν, όμως το ποσοστό γενικά είναι εξαιρετικά υψηλό και ικανοποιητικό. Πιστεύω ότι στις επόμενες εκλογές και δύο χρόνια μετά, οι εγγραμμένοι θα είναι περισσότεροι , το ίδιο και οι ψηφίσαντες. Είμαστε ικανοποιημένοι, ήταν αρκετά υψηλό το ποσοστό».

Για την τακτική Γενική Συνέλευση του Ιουνίου και τα θέματα που θα τεθούν: Υπάρχουν ζητήματα που θα συζητηθούν στην τακτική γενική συνέλευση μέσα στον Ιούνιο. Όλο αυτό το διάστημα δε μιλήσαμε καθόλου και η απόφαση αυτή ήταν συνειδητή, για να μη διαταράξουμε τις εκλογές, τις οποίες και σεβαστήκαμε. Υπάρχουν θέσεις και προτάσεις που θα συζητηθούν στην τακτική γενική συνέλευση και μιλάμε για θέματα που αφορούν τη Λέσχη.

Θέλουμε και τις ενστάσεις και τις προτάσεις. Ως διοικητικό συμβούλιο ποτέ δεν αποφασίσαμε αυθαίρετα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα από τη γενική συνέλευση. Ότι έχει επικυρωθεί, έχει γίνει μέσα από τη γενική συνέλευση, που είναι το ανώτατο όργανο του συλλόγου. Θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις εντός ολίγων ημερών».



Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved