«Ευοίωνο το μέλλον του Άρη»

«Ευοίωνο το μέλλον του Άρη»

Για τη νίκη του συνδυασμού του Θανάση Αθανασιάδη, στις εκλογές του Άρη, μίλησε ο Γιάννης Κόντης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, παραχώρησε συνέντευξη στο Sentra FM 103,3  και αναφέρθηκε στις εκλογές, αλλά και στην επόμενη μέρα του Άρη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Κόντη: 

Για τη νίκη του συνδυασμού του Θανάση Αθιανασιάδη, στις εκλογές του Άρη: «Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι δεν υπήρξε καθόλου φθορά. Ο κ. Αθανασιάδης, πήρε το ίδιο ποσοστό, με τις προηγούμενες εκλογές.

Παρόλο, τον πόλεμο που έκανε ο κ. Λάμπρος Σκόρδας. Ο κόσμος του Άρη κατάλαβε και αυτοί που ψήφισαν εναντίον μας, είναι οπαδοί του Άρη και τους θέλουμε κοντά μας. Δεν θέλουμε, όμως, αυτούς που διασύρουν τον Άρη στα ραδιόφωνα».

Για το γεγονός, πως ο Παναγιώτης Στεφανίδης, δεν ήθελε τον Κόντη στον Άρη: «Όταν ζεις σε ένα περιβάλλον, στο οποίο όλα τα άτομα έχουν την ίδια άποψη με εσένα, νομίζεις πως και όλος ο κόσμος έχει την ίδια άποψη.
Έτσι και ο κ. Στεφανίδης δεν ήθελε να είμαι εγώ στον Άρη. Αυτό το 20% που ψήφισε τον κ. Στεφανίδη, είναι, άλλωστε, άτομα γνωστά στην οικογένεια του Άρη».

Για την επόμενη ημέρα του συλλόγου: «Αρχικά θέλω να τονίσω, πως η λέσχη φίλων Άρη έχει πετύχει να καταξιωθεί στη σανίδωση των ίδιων των φιλάθλων του Άρη.

Απλά, νομίζω πως με κάθε εκλογική διαδικασία μαθαίνει ο κόσμος. Καλή η δημοκρατία, αλλά δεν θα πρέπει να ανοίγει η όρεξη σε οποιονδήποτε, που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, το μέλλον του Άρη, είναι οικονομικά ευοίωνο. Με μετρημένη πολιτική και όχι με μεγάλα ανοίγματα, η ομάδα θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική».

Για την προσπάθεια διαφοροποίησης του Άρη, όσον αφορά το ρόστερ του συλλόγου: «Έχουμε έναν προπονητή που εκφράζει τις απόψεις του, ενώ έχει μιλήσει και με την διοίκηση της ομάδας.

Παράλληλα, έχουμε καλούς νεαρούς παίκτες και μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο, αυτό θέλει μια ήρεμη μετάβαση και όλα μπορούν να γίνουν. Πιστεύουμε στον Σάκη Τσιώλη και έχει τη δυνατότητα να πετύχει στον Άρη».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved