«Κοσμούν το ποδόσφαιρό μας»

«Κοσμούν το ποδόσφαιρό μας»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού ενώ αναφέρθηκε και στον Ζιλμπέρτο Σίλβα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ Fm 94,6»:

Για τον χθεσινό ΠΑΟ: «Για τον αγώνα τα είδαμε όλοι. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Έπαιζε κλειστά ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά ανοίχτηκε και ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ.  Είχαμε λειτουργικά προβλήματα και μετά τον Ολυμπιακό Βόλου πήραμε λίγο τα πάνω μας. Μπορεί να βγει πρώτος πλέον ο Παναθηναϊκός. Δεν ξεχάσανε την μπάλα που ξέρανε. Επηρεαστήκανε από τα γραφόμενα και δεν μπορούσαν να μην επηρεάζονται. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα λοιπόν. Στο χέρι τους είναι και μπορούν να βγουν πρώτοι».

Για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μπορώ να πω ότι αδικήθηκε από κάποιους. Ήταν ο ενεργεία αρχηγός της Βραζιλίας. Το περάσαμε πολύ στο ντούκου αυτό. Είχαμε την τύχη να τον έχουμε στην ομάδα μας. Έπρεπε να έχει περισσότερη προβολή. Είχανε και αρνητικά σχόλια για αυτόν τον παίκτη μετά από κάποιες εμφανίσεις του. Τον γνώρισα προσωπικά και κάθε φορά που με έβλεπε έκανε υπόκλιση για να με χαιρετήσει. Κάθε φορά έκανε υπόκλιση. Δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα ποτέ. Δεν συζητάω καθόλου για την αξία του. Τζέντλεμαν μέσα στο γήπεδο και συναδελφική αλληλεγγύη. Τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν το ποδόσφαιρό μας. Λυπάμαι αν φύγει. Είναι ένα υπόδειγμα αθλητή». 

Για το αν μπορούν να έρθουν και άλλοι παίκτες τέτοιας αξίας: «Φιλοξένησε πολλούς παίκτες η Ελλάδα. Είναι μεγάλη πολυτέλεια να έχει τέτοιους παίκτες. Πιστεύω ότι μπορούν να έρθουν και άλλοι».

Για το αν θα φύγει ο Βραζιλιάνος: «Δεν μπορώ να το ξέρω. Θα ήθελα να μείνει και να προσφέρει και άλλα ακόμη για να επηρεάσει νέους ποδοσφαιριστές. Θα ήταν καλό ακόμα και αν πάει στη Βραζιλία γιατί θα είχαμε έναν άνθρωπο δικό μας που θα έδινε πολύ καλές πληροφορίες και θα βοηθούσε».

Για το Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ και το μέλλον των play off : «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο παιχνίδι αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν πολύ καλός. Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη στα χέρια του. Αν δεν κερδίσει είναι δικό του θέμα πλέον. Άμα κερδίσει είναι πρώτος».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σε μεγάλα ματς δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες που θα έχει η ΑΕΚ. Ένα ματς είναι όλη η χρονιά. Ο ΠΑΟ έχει πάρει τα πάνω του και μπορεί να νικήσει την ΑΕΚ».

Για τον Σισέ: «Δεν έχει κανένα λόγο να φύγει. Νομίζω ότι μπορεί να μείνει. Να κάνει και κάποιες καλές κινήσεις στα μεταγραφικά και θα φύγει. Τέτοιοι παίκτες είναι μεγάλης αξίας και χρειάζονται στο ποδόσφαιρό μας και στον Παναθηναϊκό».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved