«Χρονιά όνειρο»

«Χρονιά όνειρο»

Ο Γιάννης Ζαραδούκας μίλησε για τη διαφαινόμενη έξοδο του Ολυμπιακού Βόλου στην Ευρώπη και υποστήριξε πως η φετινή σεζόν ήταν ένα… όνειρο για όλους στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλίας, υποστήριξε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή απέναντι στην ΑΕΚ ωστόσο άξιζε με την συνολική της εικόνα να πάρει μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 ο Ζαραδούκας είπε ακόμα πως θεωρεί τον ΠΑΟΚ καλύτερο των διεκδικητών του εισιτηρίου του Champions League ενώ για την ομάδα του τόνισε πως την επόμενη περίοδο θα παρουσιαστεί ενισχυμένη αφού η διοίκηση θα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις.

«Έχουμε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά μετά από τη χθεσινή νίκη όλα είναι μια χαρά. Δεν είναι ότι δεν αντέχουμε, αλλά δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτό το ρυθμό. Αν από την αρχή είχαμε αυτή την πίεση θα το είχαμε συνηθίσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Ζαραδούκα.

Στη συνέχεια ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου πρόσθεσε: «Φάνηκε στο γήπεδο αυτό, με την αλλαγή στην κατοχή της μπάλας και όλα αυτά. Η ΑΕΚ έκανε κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε, εμείς είχαμε και την τύχη με το μέρος μας για μια φορά».

Ενώ για το ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της χρονιάς, ο Ζαραδούκας δήλωσε: «Δε μπορώ να σχολιάσω μόνο μια στιγμή. Ήταν ένα όνειρο για εμάς. ξεκινήσαμε για την παραμονή και μια καλή πορεία στο κύπελλο. Τελικά σωθήκαμε πολύ εύκολα και μπήκαμε στα πλέι οφ, θα βγούμε στην Ευρώπη όπως όλα δείχνουν και πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική χρονιά για όλους».

Όσο για την επόμενη σεζόν, σχολίασε: «Είμαστε επαγγελματίες και νομίζω ότι ο καθένας θα προετοιμαστεί όπως πρέπει για την επόμενη χρονιά. Πλέον όλοι θα ξέρουν πως παίζουμε, θα μας περιμένουν και ο κ. Γιαννόπουλος και ο πρόεδρος θα κάνυον ότι πρέπει να για να εμφανιστούμε ενισχυμένοι και καλύτεροι».

Για τον Σάκη Τσιώλη, πρόσθεσε: «Είχε το δικό του στιλ στο παιχνίδι, ήταν ξεκάθαρο ότι είχαμε το δικό μας τρόπο να παίζουμε και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο, η φιλοσοφία του προπονητή φάνηκε στους αγώνες».

Ο Γιάννης Ζαραδούκας, αναφέρθηκε στο… μυστικό της επιτυχία της ομάδας του, ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή (22/05) τόνισε ότι παραξενεύτηκε από το γεγονός ότι η Ένωση φάνηκε από ένα σημείο και μετά να παίζει για την ισοπαλία και όχι για να κερδίσει.

«Ο βασικός κορμός μένει για δεύτερη χρονιά και αυτό έχιε βοηθήσει πάρα πολύ. Οι προσθήκες στην ομάδα ήταν ότι καλύτερο κι αυτό μας έκανε ένα πολύ δυνατό σύνολο», είπε για το μυστικό της επιτυχίας ο Γιάννης Ζαραδούκας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με το «δικέφαλο».

«Ένα χαρακτηριστικό που μου έμεινε χθες είναι ότι στο 70’ με 75’ είδα τον κ. Χιμένεθ να λέει στους παίκτες του ότι τους «συμφέρει» το «μηδέν». Αυτό με ξένισε γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να παίζει για το «μηδέν», αυτό δεν το κάνουμε ούτε εμείς, μπαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε στο γήπεδο. Απόδειξη ότι μετά από πέντε λεπτά μπήκε το γκολ», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Ήταν πολύ περίεργο για εμένα, εμείς ως Ολυμπιακός Βόλου δεν μπήκαμε ποτέ για να παίξουμε για την ισοπαλία, πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο η ΑΕΚ που είναι ιστορική ομάδα;»

Ενώ για το ποιος αξίζει να τερματίσει στην πρώτη θέση, δήλωσε: «Εγώ θα το έδινα για το γενικό σύνολο και όχι μόνο για τα play off, στον ΠΑΟΚ. Έχει ένα δυνατό σύνολο ο ΠΑΟΚ και παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρει. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν είχαν σταθερότητα όπως ο ΠΑΟΚ».

Τέλος, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, δήλωσε: «Δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν μπορείς να παίξεις. Εμείς θα πάμε κι ότι γίνει. Δεν κοιτάμε το αποτέλεσμα, θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό το βγάζει στο σύνολό του ο Ολυμπιακός Βόλου».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved