Ξανά «αφεντικό»

Ξανά «αφεντικό»

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε δύο αγωνιστικές κατάφερε να κρατά την τύχη του στα χέρια του σε ό,τι αφορά στα play off της Super League.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν από το… ναδίρ στο ζενίθ, κάνοντας αντίστροφα τη διαδρομή του «ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει», καθώς κατέβηκαν… απότομα τα σκαλιά της βαθμολογίας των play off στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τις ήττες σε Τούμπα και Πανθεσσαλικό, κατάφεραν όμως να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Με δύο καλές εμφανίσεις, αισθητά βελτιωμένη η ομάδα σε σχέση με τα πρώτα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου, οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα κατάφεραν να φέρουν στα μέτρα τους την κατάσταση αναφορικά με το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και πλέον κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους.

Ο Παναθηναϊκός με την νίκη του στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟΚ, αλλά και το ιδιαίτερο του παιχνιδιού με το γκολ να έρχεται από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος εκτός εξαιρετικού απροόπτου αποχωρεί από την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν, κατάφερε να συσπειρωθεί περισσότερο και πλέον ετοιμάζεται για τον «τελικό» της χρονιάς.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον αγώνα της Τετάρτης (25/05) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι, ωστόσο δε θα αισθανθούν την πίεση των αντίπαλων οπαδών αφού η ΑΕΚ είναι τιμωρημένη και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Με 10 βαθμούς ως τώρα, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να πάει στους 13 και να μην τον απασχολεί το αποτέλεσμα που θα έχει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου που διεξάγεται την ίδια μέρα και ώρα στην Τούμπα, αφού οι Θεσσαλονικείς είναι δεύτεροι με 9, ενώ αν οι «πράσινοι» έρθουν ισόπαλοι με την ΑΕΚ θα θέλουν απλά να μην νικήσουν οι Θεσσαλονικείς. Σε περίπτωση ήττας του Παναθηναϊκού, σενάριο που ούτε να σκεφτούν δε θέλουν στην Παιανία, ότι και να συμβεί στον αγώνα του ΠΑΟΚ θα απασχολεί μόνο την ΑΕΚ η οποία θα έχει προσπεράσει το «τριφύλλι».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήδη ωστόσο από τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα για τελικό κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», ενώ ίδιο είναι και το μήκος κύματος των όσων είπαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη που τους επανάφερε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Άλλωστε όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο, από τη διοίκηση ως και τον κόσμο καταλαβαίνουν τα πολλαπλά οφέλη από μια πιθανή συμμετοχή στο Champions League.

Στα αγωνιστικά ο Πορτογάλος τεχνικός για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Κατσουράνη, που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved