Σενάρια… συνομωσίας

Σενάρια… συνομωσίας

Την Τετάρτη (25/5) θα πέσει η «αυλαία» των play offs της Super League και ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα… ευρωπαϊκά εισιτήρια. Το Onsports σας παρουσιάζει όλα τα πιθανά σενάρια.

Μετά από τα αποτελέσματα της Κυριακής (22/5) τον πρώτο λόγο για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League έχει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ και δύο από την ΑΕΚ. Στην τέταρτη και τελευταία θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει 6 πόντους.

Την τελευταία αγωνιστική, η Ένωση θα υποδεχθεί στο «κεκλεισμένων των θυρών» Ολυμπιακό Στάδιο το «τριφύλλι» και στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας.

Ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει την πρώτη θέση στα play offs, σε περίπτωση που πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την Ένωση, χωρίς να τον ενδιαφέρει κάποιο άλλο αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» μπορούν να παραμείνουν στην κορυφή, αν πάρουν την ισοπαλία κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Για να καταφέρει ο «Δικέφαλος» του Βορρά να βγει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα προκριματικά του Champions League, χρειάζεται να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και ισοπαλία ή νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου με τον Παναθηναϊκό.

Το σενάριο που θέλει την ΑΕΚ να παίρνει την πρώτη θέση, αναφέρει νίκη της Ένωσης κόντρα στους «πράσινους» και ισοπαλία ή νίκη του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν και πάρουν την πρωτιά στα play offs τότε το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League  «χάνεται» από την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση του μίνι πρωταθλήματος και το παίρνει ο Ατρόμητος, ως φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δύο είναι οι ομάδες που… κινδυνεύουν. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο… ΠΑΟΚ. Το μοναδικό σενάριο που θέλει τον «Δικέφαλο» εκτός Ευρώπης, κάνει… λόγο για ήττα από τους «ερυθρόλευκους» με δύο τέρματα διαφορά, καθώς στο πρώτο ματς, το «συγκρότημα» του Μάκη Χάβου είχε επικρατήσει με 2-1.

Τέλος, οι Βολιώτες θα μείνουν εκτός Ευρώπης αν πάρουν την ισοπαλία ή επικρατήσουν του «Δικέφαλου» με 1-0 στην Τούμπα. Στην «μάχη» της δεύτερης θέσης, υπάρχει ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας, μεταξύ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού Βόλου, σε περίπτωση που ο «Δικέφαλος» ηττηθεί από τους «ερυθρόλευκους» και η Ένωση παραχωρήσει ισοπαλία στον Παναθηναϊκό.

Σε μία τέτοια περίπτωση, την δεύτερη θέση θα πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» καθώς βγαίνουν νικητές σε κάθε ισοβαθμία, τόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.



Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved