«Τα μέγιστα για τον Άρη»

«Τα μέγιστα για τον Άρη»

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης όσο και οι συνεργάτες του, αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών που έδωσε την εντολή στη διοίκηση να συνεχίσει το έργο της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ είπε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να εξάρω τις διαδικασίες στις οποίες διεξήχθησαν οι εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ευπρέπεια και ήθος αναδεικνύοντας το μεγαλείο του συλλόγου. Ευχαριστώ την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος που μας εξέλεξε για την επόμενη διετία η οποία είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και δύσκολη, όμως οπλιζόμαστε με δύναμη και κουράγιο προκειμένου να κάνουμε πράξη τα όνειρα για αυτόν το λαό. Συζητάμε σε ημερήσια βάση ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε τα μέγιστα σε αυτόν τον σύλλογο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των συνεργατών του Θανάση Αθανασιάδη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

Αντώνης Ζαμπέτας: «Θέλω να δηλώσω υπερήφανος που είμαι μέλος του Άρη καθώς μέσα από αυτή τη δημοκρατική διαδικασία αναδείχθηκε η διοίκηση. Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη και θέλουμε να δηλώσουμε στον κόσμο ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αίσθηση ευθύνης για να εκπληρώσουμε μαζί με τον κόσμο το  όραμά μας για τον Άρη».

Δημήτρης Παπαϊωάννου: «Ο κόσμος του Άρη είναι διαφορετικός και το απέδειξε. Είμαστε εδώ αρκετές ώρες και αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το πόσο δημοκρατικές είναι οι διαδικασίες στον Άρη για να εκλεχθεί το διοικητικό συμβούλιο. Είναι υγεία αυτή η διαδικασία και θέλω να πω στον κόσμο να μας εμπιστευτεί γιατί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον Άρη με απόλυτη διαφάνεια και θα δουλέψουμε για το καλό του Άρη. Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν για να υποστηρίξουν αυτή την πρωτοποριακή κίνηση την οποία μόνο ο Άρης έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει. Ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν κι έτσι τώρα φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα που μας δείχνει ότι ο κόσμος μας στηρίζει και κατανοεί τις προσπάθειες της διοίκησης. Αποφασίσαμε να

Ηλίας Πόππης: «Ο Άρης είναι πρωτοπόρος και αυτό αποδεικνύεται με τις δημοκρατικές διαδικασίες.  Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είναι περήφανοι όλοι οι αρειανοί οπαδοί».

Δημήτρης Σαρρής: «Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι για μια ακόμη φορά οι διαδικασίες ήταν άψογες και δημοκρατικές. Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ, τους συναδέλφους δικηγόρους, τα παιδιά στις εφορευτικές επιτροπές, τα σεκιούριτι και το Δ.Σ της Λέσχης. Ο κόσμος του Άρη απάντησε ηχηρά στον πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών που δεχτήκαμε και έδειξε ότι πέρα από όλα χρειάζεται θετικές προτάσεις για το αύριο. Η εντολή είναι ηχηρή, δυνατή, μας δίνει κουράγιο και θα κάνουμε ότι μπορούμε έτσι ώστε η επόμενη διετία να είναι αυτή της πλήρους ανάκαμψης και ευημερίας του Συλλόγου. Από αύριο όλοι μαζί, δυνατοί και ενωμένοι θα συνεχίσουμε για το καλό της ομάδας. Ο σχεδιασμός υπάρχει ήδη και συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε για το καλό και το μεγαλείο του Άρη».

Ευγενίου Στράτος: «Συγχαρητήρια στον Θανάση Αθανασιάδη για την εκλογή. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον Παναγιώτη Στεφανίδη για τον αγώνα που έκανε. Ήταν ένα καθαρό αποτέλεσμα και τώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί γιατί στον Άρη δεν περισσεύει κανείς».

Αγαπητός Βαλογιώργης: «Δουλεύουμε δω και πολύ καιρό. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας δίνει τεράστιο  κουράγιο για να προχωρήσουμε. Θα είμαστε και τα επόμενα δυο χρόνια. Θέλουμε να υλοποιήσουμε τα οράματα μας για τον Άρη και εμείς και ο προπονητής μας. Η διοίκηση δεν πρόκειται να αποκλίνει από το πλάνο των τελευταίων δύο χρόνων. Εάν μπορέσουμε να πετύχουμε και το κάτι παραπάνω στο αγωνιστικό, αυτό θα είναι το θαύμα.. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους μας ψηφίσαν και μας έδωσαν μια καθαρή νίκη. Μακάρι να συνεχίσουμε δυνατοί».



Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
Τσάμπι Αλόνσο: Μένει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved