«Περήφανος για την ομάδα»

«Περήφανος για την ομάδα»

Η ΑΕΚ πάλεψε για την πρώτη θέση και θα συνεχίσει να το παλεύει μέχρι το τέλος, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η ήττα στο Πανθεσσαλικό, από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0, ελαχιστοποιεί τις ελπίδες της ΑΕΚ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των play off. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ, οι παίκτες του θα παλέψουν μέχρι το τέλος, διεκδικώντας όσες πιθανότητες τους αναλογούν.

Στη συνέντευξη Τύπου λοιπόν μετά το ματς στο Βόλο ο Χιμένεθ υπογράμμισε: «Ακόμα μια φορά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η άποψη μου σαν επαγγελματίας είναι πως παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στα πλέι οφ. Πέσαμε με αξιοπρέπεια. Χάσαμε σ’ ένα ματς που ήμασταν ανώτεροι. Πήραμε εμείς τα ηνία του ματς. Και είχαμε συμπεριφορά μεγάλης ομάδας. Θέλαμε να κερδίσουμε ακόμα και όταν το 0-0 μας βόλευε. Σε μια φάση καλά φτιαγμένη από τον αντίπαλο μας έφερε μια ήττα που ήταν άδικη».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να ξέρουμε και να χάνουμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Πήραμε το κύπελλο. Ακόμα και αν ξέρουμε πως υπάρχει ένα ματς, οι ελπίδες μας είναι ελάχιστες. Και είναι σαν να μην υπάρχει το τελευταίο ματς. Νομίζω πως όλοι στα πλέι οφ έπαιξαν εναντίον της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έπαιξε με αξιοπρέπεια και θα παίζει με αξιοπρέπεια μέχρι και το τελευταίο ματς για την περηφάνια του κόσμου της».

Ερωτηθείς για το αν ζήτησε από τους παίκτες του αν οπισθοχωρήσουν αφου΄έγινε γνωστό όι ο Παναθηναϊκός προηγούνταν του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν ζήτησα να γυρίσει η ομάδα πίσω όταν μπήκε το γκολ στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν είδατε κάτι τέτοιο. Οι αλλαγές που κάναμε, δεν μαρτυρούν κάτι τέτοιο».

Σχετικά με τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής επεσήμανε: «Δεν θεωρώ πως ο Βόλος θα χάσει σίγουρα στην Τούμπα. Την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ όλες οι ομάδες ήξεραν πως αν η ΑΕΚ έπαιρνε τα πλει οφ, κάποιος εκ των τριών θα έμενε εκτός Ευρώπης. Και μου έχουν πει ότι εδώ γιορτάζουν ήδη την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βόλος έκανε εξαιρετική χρονιά. Θεωρώ πολύ άδικο, αλλά αυτοί είναι οι κανονισμοί, ότι τελειώνοντας το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός που βγήκε δεύτερος έπρεπε να πάει στα πλέι οφ. Τον σέβομαι τον κανονισμό».

Κλείνοντας, επεσήμανε: «Εμείς παλέψαμε και τα δώσαμε όλα, μ’ αυτούς τους κανονισμούς. Δεν καταλαβαίνω όμως, να υπάρχει μια ομάδα που ο στόχος είναι να μην βγει η ΑΕΚ πρώτη στα πλέι οφ. Θα δώσω συγχαρητήρια στον Βόλο. Είχε καλούς ποδοσφαιριστές και αν παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ να περιμένουν να το γιορτάσουν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια και αυτό το λέω από καρδιάς».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved