«Θα έρθουν και δυσκολότερα»

«Θα έρθουν και δυσκολότερα»

Την άποψη ότι θα έρθουν ακόμη πιο δύσκολες μέρες στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ, για τον προτελευταίο αγώνα των play off, με τον ΠΑΟΚ.

Ο εκ των μετόχων της «πράσινης» ΠΑΕ, τόνισε ότι οι δυσκολίες εξακολουθούν να υφίστανται, χωρίς ωστόσο να κρύψει την αισιοδοξία του, ότι θα βρεθεί λύση και η ομάδα θα βγει από το αδιέξοδο.

«Είμαι ένας καλός και απλός Παναθηναϊκός, αγαπάω παθολογικά τον σύλλογο και θέλω να βοηθήσω. Ακόμη τα δύσκολα δεν έχουν περάσει, θα έρθουν και δυσκολότερα, όμως είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:

-Για την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος προς το πρόσωπο του: «Εγώ είμαι ένας καλός και απλός Παναθηναϊκός που αγαπάει παθολογικά αυτή την ομάδα και θέλω να τον βοηθάω όπως μπορώ».

-Για τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη «ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει 20 σερί πρωταθλήματα» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Αυτά τα πράγματα είναι υπερβολές και αστειότητες. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε σοβαροί στις εκφράσεις μας. Κι εγώ όντας νεότερος έκανα υπερφίαλες και υπερβολικές δηλώσεις. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό να νικάει και να είναι πρώτος».

-Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει λύση στο οικονομικό θέμα: «Ακόμα δεν έχουν έρθει τα δύσκολα. Είμαι απαισιόδοξος επειδή ξέρω κάποια πράγματα, τα οποία δεν τα ξέρει ο οποιοσδήποτε. Το οικονομικό άνοιγμα είναι αυτό που έχει κάνει ορισμένους ανθρώπους να τραβηχτούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Θα βρεθεί όμως γιατί ο Παναθηναϊκός με την 100χρονη παρουσία του δεν έχει παρά να βαδίσει μπροστά.»

-Για τον κόσμο και για το αν είναι εφικτή η ιδέα της λαϊκής βάσης: «Εγώ πάντα λέω ότι είμαι ένας απλός φίλαθλος και έχω αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο. Καθένας που ακολουθεί την παναθηναϊκή ιδέα είναι αρεστός. Δεν μπορεί να υπάρχει ομάδα που να μην έχει κοντά το λαό της, αλλά η διοίκηση με λαϊκή βάση είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δεν μπορεί κανείς να φτάσει τη Μπαρτσελόνα. Αυτό που έχω να πω είναι πως όσοι είναι καλοί παναθηναϊκοί πρέπει να ενωθούν για να βοηθήσουν το σύλλογο».

-Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει περίπτωση να οδηγηθεί ο σύλλογος σε διοίκηση πρωτοδικείου: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Ούτε μία στο εκατομμύριο».

-Για το σημερινό ματς: «Στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη και κατόπιν το ματς με την ΑΕΚ».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved