«Τώρα θυμήθηκαν τις κακοτεχνίες;»

«Τώρα θυμήθηκαν τις κακοτεχνίες;»

Ο Αλέξης Κούγιας, ως εκπρόσωπος της ΕΡΓΟ3, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Πηλαδάκη, ξεκαθάρισε το τοπίο…

Ο νομικός εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρίας, με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι όλα έγιναν επειδή δεν κατασκευάστηκαν οι εμπορικοί χώροι, για τους οποίους δεν εκδήλωσε κανείς ενδιαφέρον. Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε επίσης στο πρωτάθλημα της Παναχαϊκή, αλλά και στο θέμα των στημένων αγώνων.

«Ναι, υπάρχει μια μήνυση από την εταιρία που κατασκεύασε το γήπεδο. Οι πελάτες μου κηρύχτηκαν έκπτωτοι. Βρέθηκαν, ενώ ήταν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, έκπτωτοι, εφόσον, όμως, είχαν ολοκληρώσει την ανέγερση του γηπέδου. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το περιεχόμενο της δικογραφίας. Η χρηματοδότηση του ήταν αποτέλεσμα ενός ομολογιακού δανείου.

Τελικώς το γήπεδο κατασκευάστηκε με πολύ λιγότερα χρήματα και εκεί ξεκινά το θέμα. Η ΕΡΓΟ3 ολοκλήρωσε το έργο. Μέχρι και το τελευταίο πομολάκι είναι της ΕΡΓΟ3. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον από κανέναν  αγοραστή για τους εμπορικούς χώρους. Ο κόσμος δεν είχε ενδιαφέρουν να επισκεφθεί τους χώρους. Τότε έγινε η καταγγελία της ΕΡΓΟ 3 και σταμάτησαν να κατασκευάζονται οι εμπορικοί χώροι. Για να γίνει μια καταγγελία πρέπει να υπάρχει λόγος. Οι κακοτεχνίες, τις οποίες επικαλούνται οι άνθρωποι της ΑΕΛ, ανακαλύφθηκαν μετά την καταγγελία;», είπε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Η σύμβαση δεν έγινε μόνο για το γήπεδο, αλλά και για τους εμπορικούς χώρους. Η ΕΡΓΟ3 θα έφτιαχνε τους χώρους, αλλά αυτοί που θα τους έπαιρναν δεν θα είχαν έσοδα. Δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Η κοινοπραξία αφορά την ΕΡΓΟ3 και την εταιρία ΝΤΟΝΤΟΣ, της οποίας ο επικεφαλής είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Σε μέρος της κοινοπραξίας έγινε η καταγγελία, δηλαδή μόνο στην ΕΡΓΟ3».

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στην Παναχαϊκή. «Μας αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο το πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν αφήσαμε σκιά. Η Παναχαϊκή είναι μία από τις δέκα πιο καθαρές ομάδες. Κάθε μήνα φορολογική ενημερότητα. Ο κόσμος της Πάτρας είναι τριπλάσιος από τον αντίστοιχο των Ιωαννίνων. Στην πάτρα είχαμε 12-15.000 κόσμο σε κάποια ματς. Δύο χρόνια πριν αγόρασα τις μετοχές. Στα πέντε είχαμε πει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για Super League. Κρατήσαμε 17 παίκτες. Ο μεγαλύτερος είναι 25 ετών. Θα τους εμπλουτίσουμε με 6-8 παίκτες που θα μπορούν να βοηθούν την Παναχαϊκή να παίρνει σε κάθε ματς τη νίκη. Στο τέλος εύχομαι να έχουμε κερδίσει άλλους 2-3 παίκτες. Είναι θέμα χρόνου να κατακτήσουμε την άνοδο», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Επανομή. «Δυστυχώς λόγω της στάσης της Καλλονής αναβλήθηκε το παιχνίδι. Περιμένουμε από την ΕΠΟ να δούμε με ποια ομάδα θα παίξουμε».

Τέλος, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε και στο θέμα των στημένων παιχνιδιών, λέγοντας: «Γίνεται αγώνας. Μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό. Θα βρεθεί άκρη. Σίγουρα.  Βλέπετε κάποιοι ήδη άρχισαν να φεύγουν από τις ομάδες. Κάποιοι θα έχουν φύγει από το προσκήνιο τις επόμενες μέρες. Αν τους αφήσουν στο παρασκήνιο να κάνουν τα ίδια, κάποια σκιά θα υπάρχει. Τα στημένα δεν αναδείχθηκαν από τον ΟΠΑΠ, αλλά από την ΟΥΕΦΑ. Γιατί ο εισαγγελέας δεν κάλεσε τη διοίκηση του ΟΠΑΠ; Αν ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και το τηλεφωνικό απόρρητο και έχει  τελειώσει το έργο».



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved