Το Onsports στο Χαριλάου

Το Onsports στο Χαριλάου

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία ψηφοφορίας της Λέσχης Φίλων Άρη, η οποία ξεκίνησε στις 09:00 το πρωί της Κυριακής (22/05) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αναδείξουν την νέα διοίκηση του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια (2011-2013). Μέχρι στιγμής όλα εξελίσσονται ομαλά, ενώ όσο περνάει  η ώρα ο κόσμος που προσέρχεται για να δώσει την ψήφο του αυξάνεται συνεχώς. Δικαίωμα ψήφου έχουν 4775 άτομα της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας με τις κάλπες να κλείνουν στις 19:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση που εκείνη την ώρα υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος που δεν θα έχει ψηφίσει, υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει μία μικρή παράταση η διαδικασία, κάτι που θα αποφασίσει η Εφορευτική επιτροπή.

Τα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 22:00 το βράδυ, τρεις ώρες μετά το κλείσιμο των Καλπών, με τους δύο επικρατέστερους για να διοικήσουν τον Άρη να είναι ο συνδυασμός «Άρης-Προοπτική» με επικεφαλής τον Θανάση Αθανασιάδη και ο σύνδεσμος  «Άρης-Ενότητα» με τον Παναγιώτη Στεφανίδη.

10 είναι τα εκλογικά τμήματα που μπορούν να ψηφίσουν οι άνθρωποι του Άρη, ενώ ήδη την ψήφο τους έχουν δώσει τόσο τα μέλη του συνδέσμου με επικεφαλής τον Θανάση Αθανασιάδη όσο και αυτά από την πλευρά του Παναγιώτη Στεφανίδη.

Τη δική του ψήφο έδωσε πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πάνω από το 70% των ανθρώπων που έχουν δικαίωμα ψήφου θα προσέλθει στις κάλπες για να δώσει την ψήφο του.

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατεί σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχει στηθεί τέντα, κάτω από την οποία κάθονται άνθρωποι που ψηφίζουν και συζητούν.

Παράταση κατά μία ώρα αποφασίστηκε, για την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00 και όχι στις 19:00, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τις 17:00, ο αριθμός των μελών της Λέσχης φίλων Άρη που συνέρευσε στις κάλπες, αυξήθηκε κατακόρυφα, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων για την διεξαγωγή των εκλογών, ξεπέρασε τις 3.000!

Στις 20:00 έκλεισαν οι κάλπες στη Λέσχη Φίλων Άρη, με την αγωνία των υποψηφίων να βρίσκεται στο κατακόρυφο – τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν πριν από τις 22:00, οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων, προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Θανάσης Αθανασιάδης - «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»: «Οι διαδικασίες εξελίσσονται με απόλυτη τάξη και ευπρέπεια, δείγμα του πολιτισμού του κόσμου του ΑΡΗ που υπερασπίζει το εγχείρημα της Λέσχης. Ο Φορέας δυναμώνει όλο και περισσότερο ώστε να μπουν οι βάσεις για καλύτερες μέρες».

Παναγιώτης Στεφανίδης - «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ»: «Τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά. Είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα του κόσμου που έχουμε μέχρι στιγμής και μακάρι να έρθουν ακόμα περισσότεροι. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή βραδιά. Θέλω ακόμα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά που δουλεύουν αφιλοκερδώς στην εφορευτική επιτροπή. Έχουμε την αγωνία μας και αναμένουμε να δούμε τι θα ψηφίσει ο λαός του Άρη».

Στο 75% η συμμετοχή

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Στις 20:00, μετά την μία ώρα παράτασης που δόθηκε για τις εκλογές στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  η διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη στις 11 ώρες που είχαν προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Το Onsports όπως είχε προβλέψει από το μεσημέρι η συμμετοχή θα ξεπερνούσε το 70% όπως και τελικά έγινε  και από τα 4775 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν, τελικά στις κάλπες προσήλθαν οι 3450, κάτι που αναλογεί στο 75% περίπου, ενώ σε σχέση με τις εκλογές του 2009, ψήφισαν περίπου 1000 παραπάνω καθώς τότε ήταν 2564 μέλη.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved