Με φόντο το σεντόνι

Με φόντο το σεντόνι

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συγκρούονται στο ΟΑΚΑ (22/05 - 20:30) με το νικητή της «μονομαχίας» να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα play off.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι αυτή την ώρα στην πρώτη θέση, έχοντας 9 βαθμούς με τους «πράσινους» να είναι 3οι έχοντας 7 κάτι που σημαίνει ότι με νίκη του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός θα είναι εκτός μάχης, ενώ με νίκη του Παναθηναϊκού το «τριφύλλι» θα γίνει φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

Έτοιμοι για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός έχοντας υπέρ του την προϊστορία και την καλή ψυχολογία μετά την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις με τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, θα περιμένει τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ, για να συνεχίσει το σερί του, απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δε θα αλλάξει το 4-3-3 που χρησιμοποιεί και θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα. Ο Σπυρόπουλος θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Βύντρα στο δεξί, με τους Μπουμσόνγκ και Καντέ να συνεργάζονται στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, στην τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού, θα έχει δίπλα του τον Γιώργο Καραγκούνη, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα κινηθεί ο Σωτήρης Νίνης.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την επίθεση και το αριστερό άκρο, εκεί θα βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Λουίς Γκαρσία, όπως αναφέραμε, θα είναι στο βασικό σχήμα, παίζοντας στο δεξιό «φτερό», ενώ ακλόνητος στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Για το «διπλό» σεντονιού

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των 11 μη νικηφόρων αγώνων στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και με το πρώτο διπλό του από το 2001 και μετά θα έχει κάνει άλμα για να «κλειδώσει» την παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

Αναλογικά και με τα όσα έχει δοκιμάσει ο Μάκης Χάβος, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τα δεξιά προς τα αριστερά από τους Έτο, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Λίνο.

Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Βιτόλο και ο Τσουκαλάς με τον Γιώργο Φωτάκη να παίρνει θέση επιθετικού χαφ. Στα δεξιά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια, με μοναδικό προωθημένο τον Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη.

Πρόθεση του Χάβου είναι να διατηρήσει αυτό το σχήμα που έχει ανταποκριθεί καλά στα περισσότερα φετινά ματς του ΠΑΟΚ και να μην προβεί σε πειραματισμούς που θα «μπερδέψουν» τους ποδοσφαιριστές, όπως είχε συμβεί την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας και βοηθοί του οι Δημήτρης Τάτσης και Δημήτρης Γούκος, με την τηλεοπτική μετάδοση να γίνεται από το Novasports1.



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved