Ατρόμητη… απόδραση

Ατρόμητη… απόδραση

Ο Ατρόμητος απέδρασε με το τρίποντο από τις Σέρρες επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 1-0, βάζοντας σε μπελάδες πλέον τα «λιοντάρια».

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Περιστερίου ο Αναστασάκος (81΄). Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Δώνη απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον στοχεύει σε ένα καλύτερο πλασάρισμα. Αντίθετα αρχίζουν και ζώνουν τα φίδια την ομάδα του Κοκότοβιτς, καθώς παραμένει προτελευταία με 16 βαθμούς.

Ο Πανσερραϊκός άρχισε πιο δυνατά τον αγώνα και προσπάθησε από τις πτέρυγες να απειλήσει την εστία του Μιχαηλίδη. Ο Ατρόμητος, ύστερα από ένα αναγνωριστικό πρώτο  δεκάλεπτο, άρχισε να επισκέπτεται πιο συχνά την εστία του Ράντμαν.

Η πρώτη σοβαρή ευκαιρία του ματς καταγράφηκε στο ενεργητικό της ομάδας του Περιστερίου, όταν ο Καμαρά στο 21' έπιασε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Παπάζογλου. Οι παίκτες ήταν εμφανές ότι μετά το πρώτο 20άλεπτο πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο, έλεγχαν το ρυθμό και αναπτύσσονταν πιο ορθόδοξα.

Στην αντίπερα οχθη οι γηπεδούχοι βασίζονταν στις ορέξεις του Γεωργιάδη και του Πάρκερ, αλλά και στις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε στην επιθεση ο Νταλέ, ο οποίος  όμως δεν μπορούσε να βρει χώρους ανάμεσα στο κεντικό αμυντικό δίδυμο Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Πανσερραϊκός φαινόταν εγκλωβισμένος στο παιχνίδι τακτικής που εφάρμοσαν οι Περιστεριώτες.

Ο Κοκότοβιτς θέλησε να ανακατέψει την τράπουλα βάζοντας τον Λεοζίνιο στη θέση του Σουμπίνιο, μήπως και τα «λιοντάρια» βρουν κάποιο ρυθμό . Οι Περιστεριώτες συνέχιζαν να ελέγχουν το ρυθμό κι έχασαν άλλη μια ευκαιρία με τον Καμαρά (57'), φάση που ήταν η τελευταία του Σενεγαλέζου στο παιχνίδι, καθώς στη συνέχεια έδωσε την θέση του στον Μπρίτο.

Η παρουσία του Λεοζίνιο είναι αλήθεια ότι έδωσε πνοή στη μεσαία γραμμή του Πανσερραϊκού, αλλά ήταν εμφανές ότι έλειπε το καθαρό μυαλό και η οργάνωση για να απειληθεί η εστία του   Μιχαηλίδη. Ο  Ατρόμητος έχασε άλλη μια ευκαιρία με τον Νάστο (77’)  πριν ο Αναστασάκος (81') λύσει το «γόρδιο δεσμό» της άμυνας των Σερρών με ωραία κεφαλιά.

Το γκολ αυτό προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο άγχος στους παίκτες του Πανσερραϊκού, οι οποίοι δεν είχαν καθαρό μυαλό να κυνηγήσουν την ισοφάριση.

Θυμηθείτε  λεπτό προς λεπτό το ματς ΕΔΩ



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved