Η γιορτή της Δημοκρατίας

Η γιορτή της Δημοκρατίας

Η ώρα για να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός, έφτασε. Όπως πριν από δύο χρόνια, τον Μάιο του 2009, έτσι και τώρα, η Δημοκρατία και ο Αρης θα κερδίσουν και πάλι.

Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε δεν το θέλουν… Το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι και δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πίσω. Ό,τι κατακτήθηκε με αγώνες, κόπους και προσπάθειες ετών, θα πρέπει να διαφυλαχτεί «ως κόρη οφθαλμού».

Σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τα ελληνικά δεδομένα, στον σύλλογο που γέννησε την Δημοκρατία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα 4.775 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων Αρη θα κληθούν να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ για την διετία 2011-2013.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό διαβάσαμε πολλά και ακούσαμε ακόμη περισσότερα. Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας έχει βγάλει πλέον τα συμπεράσματά του και θα πράξει αναλόγως σε λίγες ώρες, όταν θα ανοίξουν οι κάλπες.

Η ώρα της αλήθειας για όλους πλησιάζει. Το σίγουρο είναι το βράδυ της Κυριακής (22/05) η ΠΑΕ Αρης θα έχει νέα διοίκηση. Ευχή μου είναι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τα ηνία της εταιρείας για την επόμενη διετία να οδηγήσουν –σε μια δύσκολη περίοδο- την ομάδα σε ασφαλή μονοπάτια. Όπως έγραψα σε προηγούμενη τοποθέτησή μου, να οδηγήσουν το καράβι σε ήρεμα νερά.

Όπως, βέβαια, δεν παρέλειψα να καταθέσω την άποψή μου για τις διαδικασίες, ξεκαθαρίζοντας ποιο σχήμα θεωρώ ότι δίνει όραμα και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στην ομάδα. Ποιο σχήμα έχει τους ανθρώπους, τα στελέχη, την εμπειρία και τα εχέγγυα για να κάνει πράξη τα όνειρα του κόσμου του Αρη. Ποιο σχήμα ενώνει πραγματικά.

Από την άλλη, κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική διαδικασία και θα πρέπει όλοι όσοι θα βρεθούν πάνω από την κάλπη να επιδείξουν την ανάλογη σοβαρότητα. Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και η ψήφος είναι μια πράξη ευθύνης. Η επιλογή του υποψηφίου διοικητικού σχήματος μπορεί να είναι προσωπική υπόθεση του καθενός, όμως, θεωρώ, ότι χρέος όλων απέναντι στον Αρη και στο μέλλον του είναι να βάλουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον και την ευημερία του συλλόγου.

Δεν υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας. Υπάρχει μόνο θετική ψήφος με γνώμονα την επόμενη μέρα της ομάδας.

Καλό «βόλι» σε όλους…



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved