Αντιδρούν οι διασώστες

Αντιδρούν οι διασώστες

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με επιστολή της αντιδρά στα όσα λέχθηκαν από πλευράς Λάμπρου Σκόρδα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε πριν από μερικές μέρες άφησε να εννοηθεί ότι στον περσινό τελικό Κυπέλλου, η ΠΑΕ  αναγκάστηκε να ξοδέψει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη μεταφορά των διασωστών, κάτι που όπως φάνηκε δεν έμεινε ασχολίαστο από την πλευρά των διασωστών με επιστολή που έστειλαν στον Λάμπρο Σκόρδα εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Σκόρδα,

Με θλίψη και απορία ενημερωθήκαμε ότι στη συνέντευξη Τύπου που δώσατε με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου της ΠΑΕ Άρης αναφερθήκατε στους εθελοντές διασώστες της ελληνικής ομάδας διάσωσης αναφερόμενος στη συμμετοχή της οργάνωσής μας στη μετακίνηση των οπαδών για τον τελικό Κυπέλλου στην Αθήνα.

Η Ε.Ο.Δ. στα πλαίσια της συνεργασίας μας για την ασφάλεια των οπαδών του Άρη και όχι μόνο, κλήθηκε να καλύψει την μεγάλη μετακίνηση οπαδών προς την Αθήνα.Ομολογούμε ότι ήταν κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα σαν οργάνωση γιατί έδειξε με αυτόν τον τρόπο η ΠΑΕ πόσο σοβαρά έπαιρνε σε αυτό το εγχείρημα την ασφάλεια των οπαδών της.

Πιο αναλυτικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την ΠΑΕ μας ζητήθηκε να συμμετέχουμε με 12 πιστοποιημένους παροχείς πρώτων βοηθειών. Η ΠΑΕ σε αντάλλαγμα μας διέθεσε τα 12 εισιτήρια για τον τελικό (τα οποία τελικά έμειναν άθικτα λόγω των επεισοδίων και των συνεχόμενων μετακινήσεων των διασωστώνσε όλες τις Θύρες του γηπέδου για παροχή βοηθείας.Στη συνεννόηση με την ΠΑΕ, ζητήσαμε για λόγους ασφαλείας των διασωστών ένα πούλμαν, μικρότερο σε όγκο από τα υπόλοιπα, άρα και πιο ευέλικτο, στο οποίο θα μπαίνουν μόνο οι διασώστες ώστε να μπορούμε να κινούμαστε άμεσα και αποτελεσματικά κατά την διαδρομή όπου υπήρχε ανάγκη.

Η συνεργασία μας με όλους τους οπαδούς υπήρξε κάτι παραπάνω από άψογη. Λυπόμαστε πραγματικά που στο πλαίσιο του προεκλογικού σας λόγου μιλήσατε για 15 πούλμαν που μετέφεραν διασώστες! Και ότι μάλιστα ξοδεύτηκαν για τον σκοπο αυτό 20.000 ευρώ!

Κύριε Σκόρδα, κάθε ανθρώπινη ζωή που βοηθήσαμε σε εκείνη την αποστολή, ανεξαρτήτου οπαδικής ταυτότητας, για μας αξίζει πολύ παραπάνω από 20.000 ευρώ αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς τα λεφτά που «σπατάλησε» η ΠΑΕ Άρης των εθελοντών διασωστών ήταν όσο η αξία 12 εισιτηρίων και ενός πούλμαν.

Υ.Γ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ Άρης και με στόχο την πρόληψη, εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στις πρώτες βοήθειες για ενήλικες, παιδιά και βρέφη, προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Άρης. Ευχή μας και οι επόμενες διοίκησης της ΠΑΕ να είναι εξίσου ευαισθητοποιημένες στην ασφάλεια των οπαδών της ομάδας».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved