«Διαφυλάξαμε τις διαδικασίες»

«Διαφυλάξαμε τις διαδικασίες»

Ο Γιάννης Γρανούζης μαζί με τους προέδρους, τόσο της Εξελεγκτικής, όσο και της Εφορευτικής Επιτροπής, παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου κάνοντας γνωστά όλα τα στοιχεία που προέκυψαν, έπειτα από τον έλεγχο για το κλείσιμο του εκλογικού καταλόγου.

Τη συνέντευξη Τύπου άνοιξε ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής (22/05).

«Εισαγωγικά θα ήθελα να πω ότι όλο αυτό το διάστημα διαφυλάξαμε, με συνέπεια και προσπαθήσαμε με πλήρη διαφάνεια να διαφυλάξουμε τις διαδικασίες. Σας βεβαιώνω ότι όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον Άρη και παρακολουθούν τη διαδικασία. Ένας λόγος για να το επιβεβαιώσω είναι η συνάντηση που είχαμε με τον κ. Μπιτσαξή, ο οποίος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το μοντέλο διοίκησης που εφαρμόζουμε στον Άρη.

Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την ομαλότητα των διαδικασιών με την αυτονόητη διαφάνεια. Θέλω να καλέσω όλα τα μέλη να προσέλθουν μαζικά και να αποδείξουν στην Ελλάδα ότι οι εκλογικές διαδικασίες είναι μαζικές και ότι ο λαός του Άρη εκλέγει αυτούς που τον διοικούν. Θεωρώ ότι είναι πράξη ευθύνης και έτσι πρέπει να ενεργήσουν άπαντες».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ο οποίος έκανε γνωστό τον αριθμό των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, τονίζοντας ότι τα έσοδα βρίσκονται στον λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης.

«Να σας ενημερώσω ότι από τη έκτακτη Γενική Συνέλευση του πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου μέχρι και χθες (σ.σ. 19/05)  κάναμε όλους τους ελέγχους που έπρεπε να γίνουν και τα αποτελέσματα που προκύπτουν έχουν ως εξής, έχει κατατεθεί το ποσό των 111.450 ευρώ όπου είναι αντίστοιχα με τις αποδείξεις οι οποίες έχουν κοπεί  σε 4775 άτομα που είναι σήμερα τακτοποιημένα μέλη. Τα χρήματα αυτά είναι στον λογαριασμό της ΠΑΕ και στην τακτική Γενική Συνέλευση τωμ μετόχων θα γίνουν γνωστά τα στοιχεία που αφορούν όλη η χρονιά».

Ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, Νικόλαος Μπαλάφας, προτού αναφερθεί στα ζητήματα των εκλογών, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα όσα ακούστηκαν περί νοθείας στις προηγούμενες εκλογές της ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες και αναπόδεικτες της κατηγορίες.

«Ως πρόεδρος της εφορευτικής από την πλευρά μου θα σας ενημερώσω για το κομμάτι της διαδικασίας που με αφορά. Πριν μπω στα ζητήματα αυτά θα ήθελα να αναφερθώ στην εικόνα που βγήκε προς τα έξω. Αυτό, βέβαια, δεν οφείλεται στον κόσμο του Άρη αλλά σε ορισμένους ανθρώπους που θέλησαν να βλάψουν τον σύλλογο. Μας πικραίνει και μας στεναχωρεί. Εμείς οι Αρειανοί είμαστε λαός περήφανος που δεν μοιάζουμε σαν του άλλους. Έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον μεγάλο πυρήνα φιλάθλων με τη Λέσχη Φίλων Άρη και κάθε χρόνο γίνονται βήματα προς τα μπρος. Καμαρώνουμε και περηφανευόμαστε, όμως καμιά φορά η αγάπη για τον Άρη μας κάνει να ξεφεύγουμε και να δημιουργούμε προβλήματα. Ενοχλήθηκα από αυτά που ειπώθηκαν για νοθεία στις προηγούμενες εκλογές, πράγματα απαράδεκτα και αναπόδεικτα. Εδώ και δέκα μέρες που μπήκαμε σε τροχιά εκλογών βρίσκομαι μέρα νύχτα στα γραφεία προκειμένου να έχω πλήρη εικόνα για το τι γίνεται. Μου ανατέθηκε η ευθύνη για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να αμβισβητήσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά μου. Δεν θα δώσω σημασία στα θέματα που πλανόνται περί βίας και νοθείας, είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας να γίνουν οι εκλογές κατά τρόπο αντικειμενικό».

Τέλος, έδωσε τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στην εκλογική διαδικασία λέγοντας:  «Δικαίωμα ψήφου έχουν 4775 μέλη και από αυτά οι 184 έχουν δηλώσει ότι θέλουν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο. Να υπενθυμίσω ότι στις προηγούμενες εκλογές το 2009 η Λέσχη μετρούσε 3194 μέλη εκ των οποίων ψήφισαν τα 2564. Αυτό δείχνει ότι χρόνο με το χρόνο τα μέλη αυξάνονται καθώς σήμερα ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τις 9000.

Θα συγκροτήσουμε 10 εκλογικά τμήματα και θα υπάρχουν 10 κάλπες, ενώ σε κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχουν τρία μέλη, ένας δικηγόρος και μίας γραμματέας. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα να παραταθεί κατά μία ή μιάμιση ώρα η προθεσμία αυτή, καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορα προβλήματα.

Πιστεύω ότι όπως και τις προηγούμενες δύο φορές, έτσι και τώρα μαζί με τους συνεργάτες μου θα επιτελέσουμε στο ακέραιο το καθήκον μας ώστε η διαδικασία να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved