«Δεν υπάρχει ισονομία»

«Δεν υπάρχει ισονομία»

Για την απόφαση υποβιβασμού του Ηρακλή μίλησε ο Λάκης Παπαϊωάννου, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε ισονομία στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή και νυν μέλος της επιτροπής σωτηρίας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ Fm», υποστήριξε ότι δε δόθηκε στο «γηραιό» και τους νομικούς του η ικανότητα να υπερασπιστούν όπως θα μπορούσαν την ομάδα τους, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως «Αν υπήρχε παράλειψη από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, θα έπεφτε ο Ολυμπιακός»;

«Εμείς μπήκαμε μπροστά πριν λίγες μέρες και δεν είχαμε ενημερωθεί καν. Πρέπει, ωστόσο, να σας πω ότι ο Ηρακλής μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Κέρδισε την παραμονή τους μέσα στο γήπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Λάκη Παπαϊωάννου που πρόσθεσε: «Πλέον έχουμε μια απόφαση που δεν έχει σχέση με τον αγωνιστικό χώρο, αλλά με τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας. Πλέον θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να προσπαθήσουμε να σώσουμε τον Ηρακλή».

Όσο για το νομικό κομμάτι της υπόθεσης του Ηρακλή, σχολίασε: «Δεν μπορώ να μπω στην ουσία της υπόθεσης, στο νομικό κομμάτι. Κάποιοι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν. Υπάρχει παραγραφή κλπ. Οι δικηγόροι μας καταθέσανε ενστάσεις. Όταν μπήκανε κάποιοι άνθρωποι, όπως ο Βασίλης Χατζηπαναγής και εγώ και ζητήσαμε χρόνο δεν μας σεβαστήκανε. Με όλο το σεβασμό προς τους δικαστές, δεν μπορεί 7 ομάδες να παίρνουν αναβολή και να μην παίρνουμε εμείς. Πήγαμε για το αδίκημα της πλαστογραφίας και οι άλλοι για 2-3 παραπάνω και δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να παλέψουμε επί ίσοις όροις. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο να πάρουμε και εμείς. Θα δούμε την απόφαση και με αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία θα δώσουμε έναν αγώνα εκτός αγωνιστικών χώρων».

Για να προσθέσει ότι: «Αν υπήρχε παράλειψη από μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, θα έπεφτε ο Ολυμπιακός; Ήταν πολύ άσχημο να δω σε μια αίθουσα, σε ένα υπόγειο να μην μας δίνεται το δικαίωμα να υπερασπιστούμε την ομάδα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει η αρχή της ισονομίας. Αν ήταν ομάδα με περισσότερο κόσμο και πιο πολλά λεφτά θα έπαιρνε την αναβολή».

Τέλος, ο Λάκης Παπαϊωάννου δήλωσε: «Μετά από μια τέτοια απόφαση, όλα πάνε ντόμινο. Κάποια στιγμή αν θέλουμε κάτι καλό για το ποδόσφαιρο, σαν χώρα, πρέπει να αναδείξετε κάποια πράγματα και να γίνει μια έρευνα. Γιατί αν έκανε ένας πρόεδρος ένα λάθος και δεν ελέχθηκε τότε, γιατί γίνεται τώρα. Ο Ηρακλής δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ένας σύλλογος με αθλητές σε πολλά σπορ. Πρέπει να αναδείξουμε ότι δεν μπορεί να γίνεται πάντα η αρχή από τον Ηρακλή, όπως έγινε το 1980 ο πρώτος υποβιβασμός, τα λάστιχα με τη Λάρισα που σταμάτησαν την κυκλοφορία κλπ κλπ. Όλα ξεκινούν από τον Ηρακλή».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved