«Είναι σοβαρή πρόταση»

«Είναι σοβαρή πρόταση»

Για σοβαρή πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος από κυπριακή εταιρεία, μίλησε ο γιατρός του συλλόγου, Γιώργος Κατσιφαράκης.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ Fm», ο γνωστός ορθοπεδικός υποστήριξε ότι η πρόταση που έχει κάνει η πολυεθνική εταιρία προς τον Γεράσιμο Βεντούρη είναι άκρως σοβαρή και τεκμηριωμένη, παραπέμποντας στην Δευτέρα (23/05) για περισσότερες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές.

«Για εμάς δεν υπάρχουν τυχαίες καταστάσεις. Πάντα ψάχνουμε το καλύτερο και το ίδιο είχε γίνει και με τον κ. Τσακίρη. Πρόκειται για εταιρία από την Κύπρο. Γνωρίζω τα πρόσωπα που την αποτελούν και είμαι σε θέση να πω ότι υπάρχει μια εγγύηση για το τι θέλουν και το τι θέλουμε και εμείς», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Κατσιφαράκη.

Στη συνέχεια, ο γιατρός του Πανιωνίου υποστήριξε: «Όταν κάποιοι άνθρωποι θέλουν να επενδύσουν σε ένα χώρο όπως αυτός του αθλητισμού, ψάχνουν τα πρόσωπα που θα τους ανοίξουν τις πόρτες και θα τους δώσουν κάποιες εγγυήσεις. Όταν τους παρέπεμψα να μιλήσουν με τον κ. Βέντουρη, που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος, δεν τον πήρα καν να του πω ότι αυτούς τους ανθρώπους τους ξέρω και τους στέλνω εγώ. Τους είπα ότι πρέπει να συζητήσουν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Για το τι είδους εταιρία είναι αυτή που έχει κάνει την πρόταση, σχολίασε: «Η εταιρία είναι πολυεθνική και πολυδιάστατη δεν έχουν ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Υπάρχει κλάδος κατασκευαστικός, κλάδος εμπορικός κ.ά.. Νομίζω ότι μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξει καταληκτική συμφωνία. Για το αν θα είναι θετική δεν μπορώ να το πω, αφού θα πρέπει να εγκριθεί από την γενική συνέλευση του Πανιωνίου».

Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις τόνισε: «Μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχουμε εξελίξεις γιατί έχει γίνει πρόταση επίσημη προς τον Πανιώνιο», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε αναφορικά με το ύψος της πρότασης: «Αυτό σχετίζεται και με το τι ζητάει ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος. Αυτά είχαν ειπωθεί όταν και ο κ. Τσακίρης είχε αφήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη. Ότι όποιος επιθυμούσε το πλειοψηφικό πακέτο δηλαδή, έπρεπε να καλύψει τα χρέη που ανέρχονταν στις 700.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα οικονομικά θα γίνει ο καθιερωμένος έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές».

Όσο για το αν αισιοδοξεί, απάντησε: «Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει η πρόταση. Από την Δευτέρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις αφού η πρόταση είναι σοβαρή. Βέβαια, όταν γίνεται μια πρόταση, συζητιέται για αυτό δεν μπορούμε να πούμε παραπάνω πράγματα τώρα».

Ενώ ακολούθως υποστήριξε ότι: «Όταν έμαθα την πρότασή τους, τοποθετήθηκα όπως είχε συμβεί και με τον κ. Τσακίρη. Ποιες είναι οι δομές και οι προϋποθέσεις για να γίνει επένδυση σε μια ελληνική ομάδα. Ορίζω την πρόταση αυτή ως σοβαρή, λόγω του κύρους και του εύρους των συγκεκριμένων επιχειρηματιών. Αυτό για εμένα είναι το πλέον σημαντικό».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που τον κρατάει τόσα χρόνια κοντά στον Πανιώνιο, απάντησε: «Έχω πει ότι αναγνωρίζω όσα μου έχει προσφέρει ο αθλητισμός και ο Πανιώνιος και θα προσφέρω για αυτό. Θέλω να δηλώσω δημόσια, είναι ότι το πιθανότερο θα παραμείνει ο κ. Βεντούρης πρόεδρος, που έχει τραβήξει τα πάνδεινα. Επιθυμία είναι να παραμείνει και το λέω για να μην έχει κανείς φόβους και αμφιβολίες για το μέλλον».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved