Ετοιμάζονται να φορτσάρουν...

Ετοιμάζονται να φορτσάρουν...

Στην τελική ευθεία μπαίνουν σιγά-σιγά όλα τα θέματα, τα οποία αφορούν στον σχεδιασμό της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Χθες (19/5) υπήρξε πολύωρη συνάντηση του ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον τεχνικό διευθυντή τους συλλόγου, Εδουάρδο Μαθία, με τον Ισπανό να ενημερώνει τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού για τις μέχρι τώρα επαφές και βολιδοσκοπήσεις, τις οποίες έχει κάνει για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, με την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και περισσότερη ευκολία στις όποιες διαπραγματεύσεις επιθυμούν να κάνουν, είτε απ’ ευθείας με παίκτες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι τον προσεχή Ιούνιο, είτε με συλλόγους, στους οποίους ανήκουν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν  -σχεδόν-  οριοθετήσει πλέον τους «στόχους» τους για κάθε θέση της ενδεκάδας, ενώ έχει εκπονηθεί και plan B για κάθε περίπτωση, ώστε οι Πειραιώτες να μην βρεθούν προ εκπλήξεων σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους βασικούς υποψηφίους…

Αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα μέχρι στιγμής είναι το ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, δύο κεντρικών χαφ, ενός αριστερού μπακ, ενός επιθετικού κι ενδεχομένως για έναν κεντρικό αμυντικό κι έναν ακραίο χαφ, ο οποίος να μπορεί να παίξει και στις δύο «πτέρυγες».

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να κινηθούν δυνατά πριν μπει ο Ιούνιος για την απόκτηση των Κάρλος Σάντσεζ και Νταβίντ Πιζάρο, καθώς ο 25άχρονος Κολομβιανός της Βαλενσιέν και ο 32άχρονος Χιλιανός της Ρόμα αποτελούν  -για τον Ερνέστο Βαλβέρδε-  το ιδανικό δίδυμο για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ένας ακόμα Λατίνος, ο 27άχρονος Παραγουανός, Νέλσον Βαλντέζ της Έρκουλες, έχει προκριθεί ως η ιδανική επιλογή για την γραμμή κρούσης, ενώ ο 23άχρονος Ισπανός, Ιβάν Μαρκάνο της Βιγιαρεάλ, δείχνει να είναι ο διακαής πόθος των «ερυθρόλευκων» για τα μετόπιθεν, καθώς καλύπτει με επιτυχία τόσο την θέση του αριστερού μπακ, όσο κι αυτήν του κεντρικού αμυντικού. Στην πρώτη γραμμή των «στόχων» της διοίκησης του Ολυμπιακού παραμένει, φυσικά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με την περίπτωση του 23άχρονου αμυντικού της Μίλαν, να θεωρείται από τις δυσκολότερες αυτού του καλοκαιριού για τους Πειραιώτες…

Το… τριήμερο του Ντάρκο

Ταξίδι  -όχι βέβαια αναψυχής, αλλά αντίθετα άκρως επαγγελματικής φύσης-  σε Ελβετία και Γαλλία έχει προγραμματίσει για το τριήμερο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 21-22-23 Μαΐου, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Σέρβος θα βρεθεί, για λογαριασμό του Ολυμπιακού βεβαίως, στις δύο προαναφερθείσες ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να τσεκάρει ιδίοις όμμασι υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στην Ελβετία ο Κοβάσεβιτς θα έχει τα μάτια του στραμμένα στον Αργεντίνο γκολκίπερ της Βασιλείας, Φράνκο Κοστάντζο, το όνομα του οποίου «παίζει» πολύ δυνατά για ένας εκ των δύο τερματοφυλάκων, οι οποίοι θ’ αποκτηθούν ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και στον αριστερό μπακ, Μπεχράνγκ Σαφαρί, ο οποίος επίσης έχει προταθεί φέτος στους Πειραιώτες.

Στην Γαλλία, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πιθανότατα θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Σοσό με την Σεντ Ετιέν, καθώς στις δύο ομάδες αγωνίζονται αρκετοί παίκτες, για τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει δείξει  -σε ανεπίσημο έστω επίπεδο-  ενδιαφέρον. Κάποιοι εξ αυτών είναι ο χαφ της Σοσό, Μάρβιν Μαρτέν, με τις δεκαοκτώ ασίστ στο φετινό Championnat, ο αριστερός μπακ, Ντραμέ, αλλά και ο «αλμυρός» ανασταλτικός χαφ της Σεντ Ετιέν, Ματουιντί…



Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved