Μένει ως έχει…

Μένει ως έχει…

Χωρίς προσθήκες αλλά ούτε και αποχωρήσεις θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός ως το τέλος της περιόδου.

Οι «πράσινοι» έχουν πάρει την απόφαση να μην κάνουν καμία διαφοροποίηση στο ρόστερ της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι… μεταγραφές γιοκ για τον Παναθηναϊκό τον φετινό Ιανουάριο. Ούτως ή άλλως οι μέρες της μεταγραφικής περιόδου τελειώνουν και δε διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποια πιθανή προσθήκη.

Παράλληλα, έχει αποφασιστεί να μην πουληθεί κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας, αφού είναι δύσκολο στην παρούσα φάση να βρεθεί αντικαταστάτης του και να μπορέσει να αφομοιωθεί από το σύνολο του Φερέιρα. Η… «καμπάνα» στην προκειμένη περίπτωση δεν χτυπά για τον Σισέ, αφού το θέμα πλέον εξαντλήθηκε και έγινε σαφές ότι ο Γάλλος θα παραμείνει τουλάχιστον ως το καλοκάιρι, αλλά για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μετά όμως και από την διάψευση της ΠΑΕ για όσα γράφτηκαν περί ενδιαφέροντος της Γκρέμιο, το θέμα του Βραζιλιάνου φαίνεται να κλείνει επίσης επί του παρόντος.

Εκτός βέβαια από την οικονομική κατάσταση και την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει η διοίκηση του «τριφυλλιού», υπάρχει και η γνώμη του Ζεσουάλδο Φερέιρα που επίσης μέτρησε πολύ στο να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, «δεν είναι εποχή για να ταράξουμε την ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε έναν παίκτη στο ρόστερ που θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να μας βοηθήσει».

Έτσι οι «πράσινοι» θα μείνουν ως έχουν ως το φινάλε της περιόδου, με την πραγματοποίηση μεταγραφής πλέον να μοιάζει… τεράστια έκπληξη, αν και εφόσον συμβεί.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved