«Εκδικήθηκα τον Παναθηναϊκό»

«Εκδικήθηκα τον Παναθηναϊκό»

Ως μια ευκαιρία εκδίκησης, χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Αντώνης Νικοπολίδης.

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ήταν μια ευκαιρία εκδίκησης! Πέρασα 6 μήνες άσχημους στον ΠΑΟ!», τόνισε αρχικά ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού , στην τηλεοπτική εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» για να συμπληρώσει : «Τώρα έχω κουλάρει φυσικά. Αλλά τότε ο Ολυμπιακός ήταν τρόπος εκδίκησης!»

Εκτός των άλλων ο Αντώνης Νικοπολίδης αποκάλυψε τι τον κράτησε στην ενεργό δράση για έναν ακόμα χρόνο, μίλησε για την απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του, για το Euro του 2004, τον Γιώργο Καραγκούνη, το περιστατικό με τον Κονσεϊσάο, αλλά και τι σκέφτεται να κάνει τώρα που αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Νικοπολίδη:

Υπάρχει πίκρα την μέρα που σταματάς;

«Πέρσι αισθανόμουν άσχημα όταν ήθελα να σταματήσω γιατί είχαμε ένα τραγικό 6μηνο. Εκεί είχα μια πικρία. Αλλά τελικά έμεινα και δικαιώθηκα φέτος...»

Φέτος  δεν έπαιζες βασικός με δική του απόφαση;

«Πάντα ήθελα να παίζω. Τα φετινά ντέρμπι ήθελα να τα παίξω, ειδικά με τον ΠΑΟ»

Για την απόφασή του να αποχωρήσει: «Το παρατράβηξα με την καριέρα μου. Η πρώτη σκέψη ήταν να σταματήσω το 2008 μετά το νταμπλ. Μίλησα με την γυναίκα μου την Βάσω και μου λέει “Κάνε ό,τι θέλει η καρδιά σου”»

Για την περσινή χρονιά: «Πέρσι έμεινα γιατί μου το ζήτησε ο Κόκκαλης. Δύσκολη χρονιά πέρσι. Τραγικό το δεύτερο μισό της. Αλλά στους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς έλεγα: Δυο ματς πέρσι, δύο ήττες»

Για το χειρότερο ματς της καριέρας του: «Χειρότερο ματς της καριέρας μου ήταν το Ελλας-Τουρκία 1-4. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για ένα μήνα μετά...»

Αφού αστειεύτηκε πως ούτε του χρόνου θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, είπε για όλα όσα έχει… τραβήξει στα γήπεδα αυτά τα χρόνια: «Στο γήπεδο (οι οπαδοί εννοεί) βγάζουμε την... καφροσύνη μας. Αυτό το βρίσιμο μέχρι αηδίας καταντάει εμετικό. Έφτασα σε σημείο όταν δεν με βρίζουν να... μου λείπει»

Για το περιστατικό με τον Κονσεισάο στη φυσούνα του γηπέδου της «Τούμπας», όταν οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια: «Και τότε με τον Κονσεισάο πιαστήκαμε στα χέρια, αλλά μετά τα βρήκαμε. Στα επόμενα ματς λέγαμε ‘Που είσαι φιλαράκι μου; Τι κάνεις;’. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ακόμα και με τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ δεν μπορούσα να αντιδράσω αλλιώς. Δεν είμαι πάντως περήφανος για όλα αυτά»

Θυμηθείτε το περιστατικό

Για το Euro της Πορτογαλίας: «Μετά την Γαλλία πίστεψα ότι θα πάρουμε το Κύπελλο στην Πορτογαλία. Αν δεν ήταν η Βάσω, δεν θα μπορούσα να... προσγειωθώ μετά το Euro!»

Για τους συμπαίκτες του και τον Γιώργο Καραγκούνη: «Πιο χαβαλές είναι ο Φύσσας από τον Καραγκούνη.Ο Καραγκούνης είναι ένα παιδί γεννημένο μόνο για το ποδόσφαιρο! Τον θυμάμαι από 12-13 ετών που είχε έρθει στην Παιανία. Ο Κάρα δεν έχει θέση, έτσι τον αγαπήσαμε και τον αγαπάμε! Είναι πάρα πολύ καλό παιδί»

Για τα σχέδια του τώρα που εγκατέλειψε την ενεργό δράση: «Θέλω να γίνω προπονητής!»

Για το πώς έγινε τερματοφύλακας: «Όταν έπαιζα σχολείο, έβαζα γκολ μπροστά και μετά καθόμουν τέρμα για να το κρατήσω. Στα 14 μου, παντρευόταν ο ξάδερφος ο Νικοπολίδης που ήταν τέρμα και πήρα την θέση του. Και έμεινα!»



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved