«Πιο δυνατοί τη νέα χρονιά»

«Πιο δυνατοί τη νέα χρονιά»

Ο γκολκίπερ του Αρη, Μάρκος Βελλίδης, έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν για τους «κίτρινους».

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τον Μάρκο Βελλίδη. Ο 24χρονος τερματοφύλακας του Αρη μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου έκανε τον απολογισμό της σεζόν.

«Η φετινή χρονιά σε κάποια κομμάτια ήταν καλή και σε άλλα μέτρια. Αν λάβουμε υπόψη το Κύπελλο, η πορεία μας ήταν κακή. Στην Ευρώπη πετύχαμε πράγματα, τα οποία θα μείνουν χαραγμένα στην ιστορία του Αρη. Στο πρωτάθλημα αργήσαμε να πάρουμε εμπρός κι έτσι χάσαμε την ευκαιρία να μπούμε στα πλέι οφ. Ήταν κάτι που θέλαμε όλοι και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που δεν το πετύχαμε. Αν είχαμε πάντως ακόμα ένα ή δύο αγώνες θα τα καταφέρναμε. Επίσης ένα ακόμα αρνητικό στοιχείο της φετινής χρονιάς ήταν οι 22 βαθμοί που χάσαμε στην έδρα μας. Μέσα από το γήπεδο μας δεν πρέπει να περνάει καμία ομάδα. Είμαστε δυνατοί, αλλά πρέπει να το δείχνουμε κιόλας», τόνισε αρχικά ο Μάρκος Βελλίδης.

Αναφερόμενος στις αλλαγές προπονητών που έγιναν φέτος στους «κίτρινους», υπογράμμισε:

«Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα ποδοσφαιριστή όταν γίνεται αυτό. Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να διαθέτουμε έναν προπονητή για πάρα πολλά χρόνια. Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην είναι ικανοποιημένος από τον κ. Τσιώλη. Είναι κοντά σε όλους τους παίκτες και παίρνει το καλύτερο από τον καθένα».

Σχετικά με την ερχόμενη χρονιά, ανέφερε:

«Δεν πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα μόνο άσπρο ή μαύρο. Μας δίνεται ο χρόνος να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση, γιατί έτσι αρμόζει στον Αρη. Εγώ προσωπικά θα είμαι καλύτερος την επόμενη χρονιά, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε μου ζητηθεί».

Σε ό,τι αφορά τους νέους παίκτες που δοκιμάζει ο Σάκης Τσιώλης από την ομάδα Κ-20, σχολίασε:

«Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα προσέξουμε γιατί δείχνουν ότι μπορούν να εξελιχθούν. Το γεγονός ότι ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές, σίγουρα σημαίνει κάτι. Πρέπει να στηριχτεί αυτό το οικοδόμημα. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να βασίζεται στα δικά της παιδιά».

Για τον Μιχάλη Σηφάκη, είπε:

«Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας εδώ και τρία χρόνια και ακόμα κάθεται κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Ελλάδας. Το μόνο που έχω να κάνω δίπλα του είναι να μαθαίνω. Νιώθω χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή  και κάθε μέρα βλέπω και κάτι καινούργιο».

Τέλος ο Μάρκος Βελλίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αρη:

«Ανυπομονούμε για τη επόμενη χρονιά. Εγώ το μυαλό μου το έχω ήδη εκεί, γιατί απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεν μπορώ να δώσω κάποια υπόσχεση παρά μόνο ότι θα δουλέψουμε σκληρά, γιατί ο Αρης δεν πρέπει να έχει στόχο την πέμπτη και την έκτη θέση. Πρέπει να κοιτάει πιο ψηλά. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς. Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγάει πάντα το καλύτερο».



Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved