«Ο Τσιώλης μάς εμπιστεύεται»

«Ο Τσιώλης μάς εμπιστεύεται»

Ο Νίκος Αγγελούδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Αρη και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Αρη στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και πρώτος σκόρερ της ομάδας Κ-20 στο φετινό πρωτάθλημα, Νίκος Αγγελούδης, μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM, στάθηκε με έμφαση στο μεγάλο ενδιαφέρον του Σάκη Τσιώλη για τα τμήματα υποδομής, καθώς και στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο καρδιτσιώτης τεχνικός τόσο στον ίδιο όσο και στους συμπαίκτες του.

«Το γκολ που πέτυχα στα Γιάννενα ήταν η αρχή για μένα στην πρώτη ομάδα. Βέβαια, θέλω να σκοράρω σε κάθε ματς, όπως ήθελα να το κάνω και στο προηγούμενο φιλικό με την Ξάνθη. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι», είπε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του, ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι στο ματς με τον ΠΑΣ αγωνίστηκε με πολλούς συμπαίκτες του από την Κ-20, τόνισε: 

«Στην αποστολή ήμασταν 12 παιδιά από την β’ ομάδα και οι υπόλοιποι παίκτες ήταν οι Έλληνες από την πρώτη ομάδα συν τον Μίσελ. Νιώθαμε ότι έπαιζε η δεύτερη ομάδα. Αυτό παίζει ρόλο και στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Βέβαια μέσα στο γήπεδο πρέπει να βγάζεις αυτό που είσαι με όποιον συμπαίκτη κι αν αγωνίζεσαι».

Στη συνέχεια, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής στάθηκε στον προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ευτυχώς ο κ. Τσιώλης, όχι απλά μας βλέπει, αλλά μας δίνει και ευκαιρίες για να δει τι αξίζουμε και θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Είχαμε κάνει ένα οικογενειακό διπλό, η πρώτη με την δεύτερη ομάδα και ο κ. Τσιώλης άφησε την πρώτη ομάδα στο ζέσταμα και ασχολήθηκε με την δεύτερη. Μας έλεγε πώς πρέπει να παίξουμε και τι να κάνουμε για να κερδίσουμε την πρώτη ομάδα. Μας δείχνει εμπιστοσύνη. Από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλάζουν πολλά».

Σε ερώτηση τι συμβουλές έχει δώσει στον ίδιο, απάντησε:

«Αυτό που λέει σε κάθε επιθετικό είναι ότι “επιθετικός σημαίνει γκολ”. Ευτυχώς για μένα αυτό είναι το πλεονέκτημά μου. Προσπαθώ να διατηρώ επαφή με τα δίχτυα».

Για το αν ανυπομονεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία της μεγάλης ομάδας, είπε:

«Αν γινόταν, θα ήθελα να ξεκινήσει και αύριο η προετοιμασία! Εκεί θα πάμε για να τα δώσουμε όλα».

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε με αποκορύφωμα της κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα Κ-20, ο Νίκος Αγγελούδης, δήλωσε:

«Ήταν μία επιτυχημένη χρονιά. Ήταν πολλά τα παιχνίδια. Πήραμε νίκες εύκολα και δύσκολα, νιώσαμε την ευτυχία, την αδικία, αλλά η τελευταία εικόνα είναι που μένει».

Τέλος, σε σχετική ερώτηση για το πώς αντιμετώπισαν τους νέους ποδοσφαιριστές οι παίκτες της πρώτης ομάδας, τόνισε:

«Μας υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά και το κλίμα είναι πολύ καλό. Μας φώναζαν πρωταθλητές, βάλτε τους μικρούς μέσα και διάφορα τέτοια. Στον Αρη δεν υπάρχουν κλίκες. Τα παιδιά είναι μια οικογένεια, δεν το περίμενα έτσι. Αυτό το κλίμα φάνηκε στα τελευταία πέντε ματς του πρωταθλήματος. Η ομάδα δε χάνει ούτε στα φιλικά και ελπίζω αυτό να φανεί και τη νέα χρονιά».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved