«Πυγμή και θέληση ο ΠΑΟΚ»

«Πυγμή και θέληση ο ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον αγώνα με την ΑΕΚ, την αποβολή του Γκαρσία, αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μεταξύ άλλων τόνισε ο Παναγιώτης Κερμανίδης: «Ο ΠΑΟΚ φάνηκε ότι ήθελε να το πάρει το ματς παρόλο που προηγήθηκε η ΑΕΚ, έδειξε πυγμή και θέληση μιας και ήθελε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Έτσι πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο σωστός επιθετικά έκανε φάσεις οργανωμένες, στο δεύτερο όμως είχε μία διαφορετική εικόνα αφού ήθελε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Έδωσε χώρο στην ΑΕΚ η οποία όμως έπαιζε ανορθόδοξα προσπαθούσαν συνέχεια με σέντρες, αφού στο τέλος μέχρι και ο Δέλλας έγινε σέντερ φορ. Πρέπει να πούμε όμως πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι που κρίνονται πάρα πολλά δεν μπορούμε να περιμένουμε και θέαμα, είμαστε στο τέλος της χρονιάς και οι παίκτες πρέπει να κοιτούν την ουσία αυτή την εποχή. Ο ΠΑΟΚ είχε μία κακή παρένθεση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όμως δικαιούται να κάνουν και μία κακή εμφάνιση μετά από δυο νίκες με πολύ καλή απόδοση. Χθες όμως είδαμε μία ομάδα διαφορετική ψυχολογία, με πείσμα και αγωνιστικό πάθος και αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει».

«Εκείνο που μετράει είναι η ψυχή που είδαμε από τους παίκτες που με νύχια και με δόντια ήθελαν να κερδίσουν για να κατακτήσουν τους βαθμούς που αυτή είναι η ουσία. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και βαθμολογικά, ενώ οι παίκτες αισθάνονται δικαιωμένοι μετά από αυτόν τον αγώνα».

Για την αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία ο Παναγιώτης Κερμανίδης είπε: «Η αποβολή του Γκαρσία ήταν πολύ αρνητική μιας και ο ΠΑΟΚ θα χάσει τον παίκτη για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτό που έχω διαπιστώσει όταν λείπει ο Γκαρσία από την ενδεκάδα η ομάδα έχει προβλήματα και ελπίζω να μην φανούν και πάλι με την απουσία του και ειδικά στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Γκαρσία είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας που έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Υπήρξε στο χθεσινό ματς μεγάλη ένταση και πρόκληση και ξέρουμε πως ο Γκαρσία σε τέτοιες καταστάσεις ορμάει και δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν συγκρατήθηκε μετά τις προκλήσεις. Μετά από πολύ καιρό δέχθηκε κόκκινη κάρτα, όμως δικαιολογείται. Σίγουρα δεν είναι ωραία η ενέργεια αυτή, αφού τέτοιες περιπτώσεις αμαυρώνουν το όνομα του και είναι πρότυπο για τα παιδιά. Ο Γκαρσία παθιάζεται μέσα στο παιχνίδι και παρασύρθηκε και την πάτησε και αυτά πρέπει να τα αποφεύγει μιας και είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και βρίσκεται στην δύση της καριέρας του».

Για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Κερμανίδης είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για το Champions League. Την Κυριακή θα πρέπει να παίξει αποφασισμένα για ένα θετικό αποτέλεσμα και ακόμα και με ισοπαλία είναι το φαβορί, γιατί δύσκολα η ΑΕΚ θα κάνει δυο νίκες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να παίξει συντηρητικά, πρέπει στα ίσια για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».

«Με αυτόν τον Παναθηναϊκό με την απογοήτευση που έχουν, τα όσα προβλήματα υπάρχουν, τις άδειες κερκίδες ο ΠΑΟΚ έχει πολλές ελπίδες να πάρει αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να πιστέψουν στην νίκη. Έμειναν δυο αγωνιστικές και ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι πρέπει να πάρει».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved