«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στον «Libero 107,4» εκφράζοντας την θέλησή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Επιπλέον μίλησε για τον υποβιβασμό και την παρουσία  του στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την άσχημη παράδοση που έχει ο Δικέφαλος στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης: «Ήταν πολλοί οι παράγοντες. Έφταιξε το κακό ξεκίνημα στη χρονιά και κάποια παιχνίδια που δεν πήραμε. Ειδικά εκείνο το παιχνίδι με την Κέρκυρα γιατί έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Πάντως ακόμα το πολεμάνε οι παράγοντες για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».

Για τα πλέι οφ: «Θα είναι πόλεμος μέχρι το τέλος. Πλέον έχει μπει και ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι πλέον. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα έχει και δύο παιχνίδια στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ αν δε χάσει από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα πιστεύω ότι θα βγει πρώτος».

Για το τι του έκανε εντύπωση από το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Μου έμεινε η γρήγορη ανατροπή. Επειδή ήμουν στο γήπεδο και είδα το παιχνίδι, είδα πάλι τον ΠΑΟΚ μαχητικό όπως πάντα, μπορεί να μην έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά έδωσε μεγάλη μάχη».

Για το πάθος και την ένταση που υπήρξε: «Όταν κρίνεται μία θέση στο Champions Leagueτα νεύρα είναι τεντωμένα. Βέβαια δε δικαιολογούνται ακραίες καταστάσεις, όπως αυτή του Μάκου ή του Γκαρσία».

Για την παράδοση που υπάρχει στο ΟΑΚΑ: «Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αιτία αλλά γίνεται σε αυτό το γήπεδο. Δεν ξέρω μπορεί να είναι και ψυχολογικό. Το είχαμε συζητήσει αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάλι ίδιο. Μας έχει προβληματίσει και εμάς. Μπαίνουμε για τη νίκη, αλλά δεν παίρνουμε και αυτό που θέλουμε».

Για τις απουσίες Γκαρσία-Ιβιτς: «Ειδικά του Γκαρσία είναι πολύ σημαντική. Η ομάδα στηρίζεται πολύ σε αυτόν και στην ενέργεια που βγάζει. Είναι σημαντικές απουσίες και οι δύο».

Για τη δική του σεζόν φέτος: «Ξεκίνησε καλά, αλλά στην πορεία, τίποτα... Είναι και πως θα τα φέρει η χρονιά. Ξεκίνησα καλά, πέτυχα και γκολ στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Έγινε και η αλλαγή προπονητή και εκεί τελείωσαν όλα για μένα στον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να παραπονεθώ ότι δεν πήρα ευκαιρίες αλλά μπορούσα να πάρω. Μπήκε ο Αθανασιάδης μέσα έβαλε γκολ και βρήκε θέση και μαγκιά του. Μπορούσα και εγώ να πάρω συμμετοχές, όχι όμως 5 και 10 λεπτά. Έπρεπε να πάω κάπου για να πάρω παιχνίδια».

Για την παρουσία του στον Αστέρα: «Ένας επιθετικός κρίνεται από τα γκολ, αλλά αν δούμε όλα τα παιχνίδια της Τρίπολης δε γίνονται και πολλές φάσεις. Αν ο επιθετικός παίζει για την ομάδα και η ομάδα δεν παίζει για τον επιθετικό, κάνει χαμάλικη δουλειά. Με ωφέλησε η παρουσία μου στον Αστέρα, γιατί στον ΠΑΟΚ δε θα έπαιρνα παιχνίδια».

Για το αν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε πει κάτι συγκεκριμένο. Περιμένουμε να τελειώσουν τα πλέι οφ και θα συζητήσουμε. Εγώ θέλω να μείνω. Θέλω στην προετοιμασία να είμαι στο 100%».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved